من قبلا حس سوزش تو سمت چپ واژنم داشتم ولی هرچی دکتر میرفتم آمایش میدادن میگفتن عفون نیست ولی برای درمان پماد با داخلی میدادن که تاثیر نداشت تا عنبر نسا دود کردم خوب شد الان هفته پنج بارداریم دوباره اونجوری شدم نمیدونم چیکار کنم از طرفی نمیخوام دارو مصرف کنم هم تاثیر نداره هم میترسم مضر باشه
امروز من دکتر زنان بودم یکی از مریضاشون میگفت سوزش داشتم دکتر معاینه کرده و گفته که عفونت نمیبینم ولی چون سوزش داری نشانه ی عفونت لگن داری و دارو دادش.
السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
دقیقا منم تو این وضعیتم،هفته پنج بارداری ام،هفته پیش آزمایش ادرار دادم،دکتر گفت عفونت نداری ولی سوزش ادرار پدرمو در اورده،تو واژنم هیچ سوزش و خارشی ندارم فقط و فقط ادرارم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
من از بچگی سوزش داشتم و دکترمم گفت که عفونته.الان خیلی بهتر شدم خداروشکر.واقعا کوچولو که بودم زجر میکشیدم.وقتی میری دستشویی خودتو با آب گرم بشور و بعدش خشک کن خودتو.سعی کن همیشه بدن وبه خصوص شکمتو گرم نگه داری
من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....