2777
2789

من سفره ارایی و اشپزیم داغونه همه رو فقط میارم سر سفره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم هست🤤

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
اسی با عرض پوزش شاید یکی باردار باشه و هوس کنه شاید یکی مشکل مالی داره و نون و پنیر میخوره ایکاش ...

یا یکی مثل من گشاديسم داره 😣 دلم ضعف کرد 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
سر اشپز پاپیون رو نصب کن کلی ایده و تزیین داره

کلا اشپزی ندوست بنظرم کار حوصله سر بریه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یا یکی مثل من گشاديسم داره 😣 دلم ضعف کرد 

الان خود من حلوایی که دوستمون درست کرده و هوس کردم گناهش پای کیه🤔

دیشب یکی گفته بود گوجه سبز خورده من تمام امروزو با زبون روزه توی فکر گوجه سبز بودم😢

اینم دیشب درستیدم😁

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
چه عالیه،چطور تزیین کردی؟

یکم فرنی باکاکائو و یکم زعفران مخلوط میکنی ازمرکز  دایره ای می ریزی مثل کشک ونعناداغ اش بعدبایه خلال دندون ازمرکز خط میکشی طرف لبه ی ظرف.بعد وسط هرخطتت یه خط برعکس میکشی از لبه ی ظرف به مرکز 

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
چه خوشگل..دستورشو میدی گلم؟؟

من با ارد برنج درست کردم یکم شیربااردبرنج وکلای وشکر باحرارت ملایم و مدام هم میزنی تا بوی خامی ارد بره و قوام بیاد

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....