2777
2789

یا دانشجو های پزشکی چیه؟

مخصوصا رتبه ها ی برتر که پزشکی میخونن؟

پیشاپیش ممنونم از وقت و انرژی که میذارین😍

از هر لحاظ بگین نظرتونو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون ارزش و احترام قائلم چون با یکیشون زندگی کردم تلاششونو دیدم

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

فک میکنم انقد باید درس بخونن افسرده میشم میگم خوبه من جاشون نیستم 

نمیدونم چرا هرچند پزشکی شغل عالی و پردرآمدیه ولی پر از استرسه برای پزشکی که وجدان کاری داشته باشه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

خیلی سخته و خیلی تلاش میخواد اما پرستیژ اجتماعی بالا و درآمد بالایی دارن و یجورایی آفرین بهشون .  البته تو ایران  درامدشون بالا هست  و تو کشورهای دیگه رشته های دیگه تاپ هستن . در حالت کلی نظرم اینه همه رشته ها به اندازه خودشون سخت هستن و تلاش لازم دارن اونایی که دکترا دارن بیشتر از یه پزشک عمومی درس میخونن حتی اما باید دید آیا به اندازه اون پزشک درآمد دارن ؟ متاسفانه بعضی جاها بی عدالتی زیاده .‌

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه خر خون  اخه چ حسی داشته باشیم  هوف ب ما چه  ملت چقد خوش شیفته ان

عزیزم من که نگفتم حتما حس خوب داشته باشین 

خب همین که نظرتونه رو یکم آرومتر میتونستین بگین

بیشترشان با سهمیه قبول شدن و حق من و تو رو خوردن

افرین 

کوفتشون بشه 

من حلال نمیکنم اونایی ک با سهمیه میرن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
فک میکنم انقد باید درس بخونن افسرده میشم میگم خوبه من جاشون نیستم  نمیدونم چرا هرچند پزشکی شغل ...

خیلی ممنون از نظرتون 

بله کاملا درسته

خیلی سخته و خیلی تلاش میخواد اما پرستیژ اجتماعی بالا و درآمد بالایی دارن و یجورایی آفرین بهشون .&nbs ...

خیلی ممنون از نظرتون 

بله درسته کاملا