2777
2789
عنوان

دخترم از شیر گرفتم سینه هام درد داره تو رو خدا راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 51 پست

ببین خانمی آب ولرم وآب گرم واسه زیادشدنه شیره پس سعی کمپرس آب سرد بذاری رو سینه ات مثلا هردم سینه ات و بذا. زیر شیر آب سرد آنتی بیوتیک بخور غذاهای شیرافزا هم بمدت یک هفته نخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پشت دراز بکش،شیرتو ندوشن ،چون باعث میشه خشک نشه

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
ایشالا آسونه برا شما اینم یه بخش از پروسه بچه داریه دیگه چاره ای نیس 

ایشالاخوب میشی ترس دارم ازایناسینه های منم کیست دارن میترسم بدتربشن

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
عزیزم یه خورده خالیش کن منم سفت شده بود در حد ترکیدن حواسم نبوده روش خوابیده بودم شیر ازش رفته بود ر ...

اگه شیرش خودبه خودسربره بهتراز دست زدن ودشیدن چون فشار دست غدد شیر وتحریک میکنه 

چرا هورمون پرولاکتین میره بالا؟؟

هورمون پرولاکتین مهصوصا تولید شیر هست که در دوران بارداری شروع به ترشح میکنه و شیر تولید میشه. مسئولیت ترشح این هورمون توسط غده ی هیپوفیز که در قسمت سر هست انجام میشه.گاهی دلیل افزایش ترشح این هورمون بزرگ شدن غده هیپوفیز هست،گاهی استرس بیش از حد و... افزایش ترشح این هورمون باعث میشه وقتی سینتو فشار بدی یه چیز سفید مثل شیر ازش بیاد. که باعث جلوگیری ازادسازی تخمک و درنهایت عدم بارداری و اگر باردار بشی  باعث سقط میشه.ببخشید طولانی شد