2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱  نشسته حموم کنید

۲ با اب خنک موهاتون رو بشورید 

۳ موااتون و خیس شونه نکشید تو حموم هرگز شونه نکنید 

۴ موهاتون و چنگ نزنید و برای شستن مو با شامپو ساقه موهاتون و بالای موهاتون جمع نکنید بچلونید 

۵  حوله موهاتون رو بالا سرتون جمع نکنید 

۶ موهاتون وقتی هشتاد نود درصد از اب خشک شد روغن بزنید نوکاشو ساقه هاشو بعد با برس یا شونه چوبی شونه کنید 

۷ ترجیحا اتو و سشوار ککشید اگر خواستید سشوار بکشید از فاصله ۲۰ سانتی متری و با باد ملایم خشک کنید 

۸  هرگز موهای خیستون رو نبافید یا جمع نکنید یا روی  موهای خیستون شال نپوشید و هرگز با موهای خیس نخوابید چون به مرور موهاتون می پوسه 

۹ موهاتون و به جای دم اسبی بستن ببافید 

۱۰ شبا هرگز با موهای باز نخوابید چون موخوره می‌گیرید 

۱۱ برای از بین بردن موخوره هاتون هرگز از موزر و دستگاه موخوره گیر استفاده نکنید 

۱۲ برای گرفتن موخوره هاتون موهاتون و دسته های ریز کنید بعد ببینید هر تاری که موخوره داره با قیچی تیز موخوره رو کوتاه کنید 

۱۳ هر  هفته ۲ بار روغن تراپی کنید با هر روغنی که به موهاتون می خوره مثل نارگیل  جوجوبا  زیتون  فندق بادام شیرین و ..... 

۱۴ کف سرتون و هر شب ماساژ بدید 

۱۵ به موهاتون عشق بورزید 😍

من سفیده رو میزنم به پوست صورتم بعد یه دستمال کاغذی می ذارم روش بعد دوباره یکم سفیده میزنم که فیکس بشه بعد می ذارم خشک بشه و مثل ماسک بر میدارم هم زیرپوستی رو بر میداره هم شفاف میکنه.

هفته ای دو سه بار سفیده ی خالی میزنم بعد ده دقیقه که خشک شد با آب ولرم و صابون میشورم بعدشم یه کرم مرطوب کننده ی سبک.

سفیده و دستمال کاغذی رو هم تقریبا هر دو هفته یا ده روز یه بار

زیاد میدونم حوصلع تایپ ندارم حیف

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh