2777
2789
عنوان

سهام عدالت

1573 بازدید | 65 پست

سلام دوستان گویا سوال های زیادی راجب سهام عدالت دارین 

اول اینکه باید برید تو سایت سهام عدالت و بزنید و گزینه استعلام سهام عدالت رو میزنید 

بعدش مشخصاتتون رو میزنید وارزش سهامتونو میبینید هرچقدر سهامتون بود ضرب در نه میکنید اون ارزش پولیشه..

مثلا ۵۰۰هزارتومن باشه ارزشش چهارمیلیونو نیم میشه.

بعدش گزینه آزادشدن خریدو فروش سهامو میزنی یه کد بهت میده...

بعدش سامانه سجام ثبت نام میکنین بعد سجام سامانه آگاه ثبت نام میکنین بعدش دفتر پیش خوان دولت میرید کد بروسی رو میگیرید و بعدش سهام عدالت از نام دولت به نام خودتون انتقال داده میشه

و بعدش سهام یه شرکت دیگه رو بهتون میدن به اندازه ارزش سهامتون و بعد میتونین تو بورس بزارید بمونه بیشتر شه یا بفروشین 😊😊😊

دنیای بی کینه♥️

پس چرا میگن اگ پشیمون شید باید مالیات بدید این چیه؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت شد ک.مردم میرن دراین کافی نتا بیشتر کرونا میگیرن

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
پس چرا میگن اگ پشیمون شید باید مالیات بدید این چیه؟

اگه پشیمون بشی دیگه فایده نداره یا نباید آزادش کنی اگه آزادش کردی باید دنبال کاراش بری ‌...کسی ‌که آزاد نکنه اگه چندسال دیگه سهام عدالت ها بیشتر بشه برای اونم بیشتر میشه نه کسایی که آزاد کردن

دنیای بی کینه♥️

عزیزم من کدبورسی داشتم 

سهام عدالتمم شباش یه حساب برای یه بانک دیگه اس 

امروز گزینه آزاد سازی مستقیم رو زدم

شبای هر دو باید یکی باشه؟(منظورم شبای عدالت، و شبای کد بورسی؟) 

یا ربطی نداره؟ 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
گلم اینی که گفتی مستقیم هست  و باید وارد به بورس باشی اون غیر مستقیم رو هم توضیح بده

عزیزم فرق مستقیم با غیر مستقیم تو اینه که بنام خودت میشه سهام یا به نام شرکت سرمایه گذار

دنیای بی کینه♥️
عزیزم فرق مستقیم با غیر مستقیم تو اینه که بنام خودت میشه سهام یا به نام شرکت سرمایه گذار

ب همون حسابی ک سود سهاممون میومد  بعد فروش ب ادن حساب میاد؟ من کارتشو ندارم

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
عزیزم من کدبورسی داشتم  سهام عدالتمم شباش یه حساب برای یه بانک دیگه اس  امروز گزینه آزاد ...

نه اشکال نداره برای ثبت نام کد بروسی کارتیو میخاد که شماره شیا داشته باشه  فرقی نداره

دنیای بی کینه♥️
اگه کد بورسی داریم و کارگزاریمون اگاه نبود چی

عزیزم کد بروسی مهمه کارگزاریت بستگی به جایی داره که زندگی میکنی مثلا از ما مفید با آگاه بود

دنیای بی کینه♥️
ب همون حسابی ک سود سهاممون میومد  بعد فروش ب ادن حساب میاد؟ من کارتشو ندارم

اگه کارتشو نداری اشکال نداره یه کارت که شماره شبا داشته باشه برای ثبت نام کد بروسی رو پیدا کن با اون کار کن

دنیای بی کینه♥️