2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا شهاب سنگ چیشد؟

346 بازدید | 23 پست

دیشب رد شد یا امروز ساعت پنج میخاد رد شه؟ توروخدا نیاین هی بگین شورشو دراوردی...اونایی ک بدشون میاد نیاین..فقط یکی جواب بده..منو دخترم تنها خونه ایم میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیالش عزیزم اروم باش فک میکنی این همه جا رو ول میکنه میاد خدایی نکرده سمت تو و دخترت؟ پناه ببر ب خدا من نمیدونم حقیقتش اصلا اخبار نمیبینم ک اینجوری بهم بریزم اما میدونم هر چی خدا بخواد همون میشه حالا چ من خودمو بکشم چ کلا بیخبر باشم پس خودت زجر نده 

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

اصلا نترس،خودم از اخبار شنیدم دو نیم رد شد،اصلنم امکان نداش به زمین بخوره،فقط فاصلش با زمین کم بود همین

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
چیشد هنوز رد نشده؟ چرا هیچکس نمیدونه...خاک تو سر تلویزیون چرا چیزی نمیگه

😐😐😐

تعجبم شما بااین میزان از استرس چجوری تا حالا زنده موندین?

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اصلا نترس،خودم از اخبار شنیدم دو نیم رد شد،اصلنم امکان نداش به زمین بخوره،فقط فاصلش با زمین کم بود ه ...

خدایی؟ اخبار شبکه چند؟ توروخدا راست میگی؟ رد شد یعنی؟ بخدا دارم یچه امو با ترس و لرز شیر میدم