2777
2789

تو گروه دوستان هستیم تو وات ظرف تولد بچه اش هست استوری گذاشته بعد بگیره خود شیرین استوری رو نگاه میکنه به جای اینکه پی وی تبریک بگه میاد گروه تبریک بگه حالا اگه تو تبریک نگی که میگن ببین این حسوده چیزی نگفت اگه بگی هم ۱۰۰ تا پیام تبریک تند تند پشت هم میاد تازه من حال تبریک گفتن هم‌ندارم😐

بزار بگن اهمیت ندع ب این چیزا بابا 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم تبریک رو درک نمیکنم که طرف میشینه میشماره کیا بهش تبریک گفتن برای بارداری و خونه و ماشین و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دو گروه انسان که من ازشون متنفرم ۱ دهن لق ها 

۲ دو رو ها 

از ادم های خودشیرین بدم نمیاد چون همه به خودمم میگن خودشیرنی 😂😂😂😂

پ‌.ن:همه دو رو ها خودشیرینن ولی همه خودشیرین ها دو رو نیستن 😉😉

بیکاری مضمن . بدون هدف . فقط در این حال قابل توجیهه

دقیقا بعد هم میگن طرف حسوده روز عروسیم اون همه ادم رو کنار نزد بهم تبریک بگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دقیقا بعد هم میگن طرف حسوده روز عروسیم اون همه ادم رو کنار نزد بهم تبریک بگه

خیلی از خانومای ایرانی حتی آقایون بیکاری فکری دارن . استرس هدف خوشحالی . انگیزه . برنامه ریزی وقت کم . تلاش . اصلا این فرآیند یعنی زندگی . نمیدونم اونجوری یعنی چی