2777
2789

منم اعتماد بنفسم  پایینه  منه خر  هر زشتی رو میدیدم

به شوهر میگفتم  ببینم این چه خوشگله  از منم خوشگلتره   در صورتی  که اصلاً اینجوری نبود  و هرچی  میگفت  که واقعاً  من از اونم بهترم قبول نمیکردم  ولی سعی میکنم با رسیدگی بیشتر به خودم  اعتماد بنفسمو  بالا ببرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودزنی میکنم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
فقط بگی قاتل هم هستی کلکسیونت کامل میشه

شما فکر کن همونم هستم 

مشکلی ندارم با این قضیع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم اعتماد بنفسم  پایینه  منه خر  هر زشتی رو میدیدم   به شوهر میگفتم  ببین ...

واقعن خیلی بده ادم خودش خودشو دوس نداشته باشه و همش دنبال تایید بقیه باشه منم اوجورم بضی وقتا

کینع ای بودنم زیاد  نمیتونم ببخشم و کسی از چشمم بیوفتع عمرا برگردع  سنگ بودنم بی حس بودن ...

وای منم مثه توام عزیزم اصلا نمیتونم تغییرش بدم کلافه شدم دیگه :(

واقعن خیلی بده ادم خودش خودشو دوس نداشته باشه و همش دنبال تایید بقیه باشه منم اوجورم بضی وقتا

منم این مشکل و دارم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
وای منم مثه توام عزیزم اصلا نمیتونم تغییرش بدم کلافه شدم دیگه :(

من بیشتر با سرد بودنم مشکل دارم از اینکع نمیتونم واکنش نشون بدم 

گاهی وقتا نیازع واقعا 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من داغونم خودزنی میکنم کیف میکنم😐

خیلی بده لامصب