2777
2789

سلام

شوهرم همیشه میگه حرف حرف من باشه و تو مخالفت نکن. هر چی گفتم بگو چشم

بچه ها خسته شدم از این تحکم!!!اجبار

به اجبار همه کار میکنه و هر چه قد مخالفت می کنم توجه نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خیلی خودخواهه درسته اکثرا مردا از بله وچشم گفتن خانومشون کیف میکنن به شرطی که طرف مقابلم همونجوری باسه حداقل تو بعضی کارا مشورت بگیره یا اجازه بگیره جایی میره

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

اگه تنهاعیبش اینه باهاش مدارا کن مهم نیستش

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
آخه وقتی کار خودمو بکنم هم دعواست

این دیگه باید تجربت بره بالا 

منم اوایل همس دعوا داشتم چون شوهر منم دقیقا مثل شوهر توئه میگه فقط باید بگی چشم 

ولی الآن بعد ۷ سال زندگی یاد گرفتم چجوری هم بگم چشم هم کار خودمو بکنم

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
نه فقط این نیس.عصبی و بددهنه😔😔😔😔

ببین عزیزم باید یاد بگیری چجوری مردتو بگیری توی دستت 

همشون یه رگ خوابی دارن که گیرش بیاری همه چی حله

مثلا من به شوهرم میگم چشم با لبخند و همش قربون صدقه میرم دیگه میشه بهترین مرد دنیا

بعد هر کاری میخوام میکنم 

وقتیم میگه مثلا چرا فلان کارو کردی ناراحت نیشه با زبون رامش میکنم میگم عزیزم میخواستم فلان چیزی که تو گفتی رو انجام بدم دیگه نمیدونم چرا اینجوری شد

والا شوهر منم عصبی  و بددهنه ولی من یاد گرفتم دکمه روشن شدنه عصبانیتشو نزنم

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
چجوری کار خودتو میکنی؟ به منم یادبدا

ببین باید رگ خواب شوهرت دستت باشه یاد دادتی نیست باید خودت تجربه کسب کنی زرنگ بشی 

مردا که همشون مثل هم نیستن

متناسب با اخلاق شوهرت که چیکار کنی صداش در نیاد باید کاراتو پیش ببری 

اونور نوشتم واست مثلا شوهر من میگه تو لبخند نزنی من عصبی میشم منم همیشه لبخند دارم و قربون صدقه میرم یه موقعی هم که عصبانی میشه با زبون رامش میکنم

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️