2777
2789

۲۰موعد پریمه ۱۰روز دگ مونده دوتا بی بی زدم هر دوتاش یه حاله خیلیییی ضعیف که چشم درد گرفتم با دیدنش داشتن روزها هم خیلی دیر میگذره نمیدونم چطور صبر کنم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پرت میشه😑 استرس دارم😢

😕😕😕😕برای منم هر روز حساب و کتاب میکنم بارداری‌های قبلیم زود باردار شدم برای این الان سه چهار ماهه اقدامم نمیشه دیروز گفتم برم ۱۰تا بی بی بگیرم هر روز بزنم دوباره منصرف شدم آخه انقدر زود ک نشون نمیده 

من.ولی از ۱۰ روز پیشش استرس ندارم.نزدیک موعودم استرس دارم ولی دو حالت بیشتر نداره دیگه.

😕😕خدا کنه این ماه دیگه همه مون مثبت باشیم منکه دیگه خسته شدم از این همه اقدام و رعایت غذایی و اینها 😔😔

الهی آمین عزیزم.میدونم خیلی سخته😍🙏

منم ۲۲ ام موعدمه حسم خوبه برای این ماه هم چله ی حدیث کسا شروع کردم میخونم هم سوره ی رعد بستم کمرم هیچ مشکل نازایی هم نداریم فقط نمیشه نمیدونم چرا 

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
منم ۲۲ ام موعدمه حسم خوبه برای این ماه هم چله ی حدیث کسا شروع کردم میخونم هم سوره ی رعد بستم کمرم هی ...

انشالله که این ماه نی نی میاد تو دلت من دیروز و امروز روز تخمک گذاریم بود و اقدام نکردم چون دختر میخوام میگن روز تخمک گذاری نزدیکی نکنید 

انشالله که این ماه نی نی میاد تو دلت من دیروز و امروز روز تخمک گذاریم بود و اقدام نکردم چون دختر میخ ...

منم ۱۴ام تخمک گذاریم بود هم ۱۳ شب و هم ۱۵ شب رفتم اقدام

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍