2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

311 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها دخترم ب پروتئین گاوی حساسیت داره تا الان بش ببلاک ای آر میدادم چون بالا میاورد زیاد الان ک مطمعن شدم حساسیت داره میتونم از همین استفاده کنم؟؟؟ این شیر بر پایه چ شیری هس؟؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم با این شیر بالا میآورده یعنی نباید بهش بدی قطعا

ن میگفتن رفلاکس داره بعد دکتر اینو داد مخصوص رفلاکسی ها ولی امروز تو مدفوعش خون دیدم میخواسم بدونم این شیر خشک بر چ پایه ایی هس 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه ی داداشم خیلی بالا میاورد.دکتر همین شیر ای آر گفت بهش بدن تا ی سالگی.خداراشکر دیگه بالا نمیاورد.در حد خیلی عادی و‌کم

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم
ن میگفتن رفلاکس داره بعد دکتر اینو داد مخصوص رفلاکسی ها ولی امروز تو مدفوعش خون دیدم میخواسم بدونم ا ...

ببین هر کدومش چیزهایی دارن چیزهایی ندارن خون در مدفوع نشونه آلرژی هست

غیر لبنیات ممکنه چیزهای دیگه هم حساس باشه اگه خودت بهش شیر نمیدی احتمالا این هم باید عوض کنی

بچه ی داداشم خیلی بالا میاورد.دکتر همین شیر ای آر گفت بهش بدن تا ی سالگی.خداراشکر دیگه بالا نمیاورد. ...

اره خوب بود براش ولی الان فهمیدم ب پروتئین گاوی حساسیت داره ....باس ببینم این شیر خشک از چ شیری درست شده ک میتونم بازم بدم بهش یا نه 

اره خوب بود براش ولی الان فهمیدم ب پروتئین گاوی حساسیت داره ....باس ببینم این شیر خشک از چ شیری درست ...

بله.حساسیت پروتیئن گاوی هم خیلی بده.شیر خودت هم می خوره خانمی؟

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم
@مرمری1372    ایشون اطلاع دارن

ن نمیتونی چون بر پایه پروتئین گاوه

از سری اچ ا شروع کن نساخت پپتی نساخت ایزومیل یا بیومیل سوی نساخت نئوکیت و الکر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ببین هر کدومش چیزهایی دارن چیزهایی ندارن خون در مدفوع نشونه آلرژی هست غیر لبنیات ممکنه چیزهای دیگه ...

ن خودمم میدم بش

ن نمیتونی چون بر پایه پروتئین گاوه از سری اچ ا شروع کن نساخت پپتی نساخت ایزومیل یا بیومیل سوی نساخت ...

ممنون گلم 

اگه بالا میاره قطعش کن آپتامیل پپتی جونیور بده اگه بازم بهش نساخت مجبوری نوترامیژن و نئوکیت بدی. بچه خواهرم پدرشو درآورد آخرش با نئوکیت خوب شد تازه اونم با کلی دوندگی و پرونده از هلال احمر میگرفتن

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اگه بالا میاره قطعش کن آپتامیل پپتی جونیور بده اگه بازم بهش نساخت مجبوری نوترامیژن و نئوکیت بدی. بچه ...

ممنون عزیزم

اره خوب بود براش ولی الان فهمیدم ب پروتئین گاوی حساسیت داره ....باس ببینم این شیر خشک از چ شیری درست ...

این شیر شیرگاو هست مثل بقیه شیر معمولیا فقط یه صمغ داخلش داره که بجه بالا نیاره.باید شیر پپتی یا پپتی جونیور بدی