سلام، کجا اونایی که میگفتن شهاب سنگه به زمین میخوره؟ همچین هم با اطمینان میگفتن که انگار کنترل شهاب سنگ دست ایناس، حالا براتون مشخص شد که هیچ کس از زمان روز قیامت خبر نداره یا بازم میخواید رو علم نداشتتون که خبر دارید از روز قیامت اصرار کنید!!!
اهههههه چقددبدم میاد از آدمای منفی باف از ادمایی که تا یه چیز میشه فوراباورمیکنن هرساله میگن امسال قیامت و دنیا تموم میشه اتفاقاا دنیا ملیون هاساله هست ملیون هاسال دیگه مم ادامه داره موقعیت الان ماا توبهترین وقت و زمان کره زمین ه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا حالا وامم فعلا نگرفتیم فک کن یه کیسه برنج یه کیلو گوشت گوشت چرخ کرده ماهی مرغ ...
اره دیگه کلا گرون من دیروز خرید کردم باز گرون شده بود همه چی
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻. سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم