2777
2789
عنوان

اموزش شله زرد. هرکی بلده کمک لطفا

126 بازدید | 23 پست

یک نیم پیمانه برنج خیس کردم. اصلا یادم نبود همجوری اب ریختم روش. چکارکنم  هنوز نپختما. گذاشتم عصر درس کنم. لطفا بگین شکر چقد بریزم واینکه الان نمیدونم چقد اب ریختمدچکارش کنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

لطفا بگین تابیام بخونم نت ندارم الان از داده گوشیم استفاده میکنم. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبرابر شکر بریز هفت برابر اب

شیرین نمیشه زیاد

دوبرابر شکر بریز هفت برابر اب

چند ساعت طول میکشه؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عزیزم برنج خورده باشه خیلی بهتره بزار بخیسه دوبرابر اب بریز بزار حساااابی بپزه بعد دو پیمانه شکر بزن و بعدم زعفران و یکم گلاب و خلال بادوم و یه کم روغن بزن بزار جابیوفته 

الهی گاهی نگاهی🥰

همونجوری که دوستمون گفت دوبرابر شکر هفت برابر آب میخواد بزار بپزه برنجت شکفته شد زعفران بریز بعدم شکر بریز بعد ریختن شکر یکم آبکی تر میشه شله بعدشم که هل دم کرده میریزی و گلاب و اگه دوس داشتی کره خلال بادوم هم میتونی از اول با برنج بریزی بپزه البته قبلش با گلاب خیس کن

این نیز بگذرد...                                   
نه دستور شله زرد همینه 

شکرش اختیاری هست اما ابش ۷ برابره

نکاتشم اینه

زعفرونو ۱۰ دقیقه ی اخر بریز و گلابم قبل زعفدون بریز.اگر روی زعفرون گلاب بریزی رنگشو میبره

باید صبر کنی برنج کاملا حلیم بزنه بعد شکر بزنی.چون به محض ریختن برنج حلیم ردنش خیلی طول میکشه

خلال بادومم از همون اول بریز که خوب بپزه

قبول باشه.منم سالی دوبار نذری شعله زرد میدم

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
شکرش اختیاری هست اما ابش ۷ برابره نکاتشم اینه زعفرونو ۱۰ دقیقه ی اخر بریز و گلابم قبل زعفدون بریز. ...

گلابو دقیقا کی میریزی عزیزم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
همونجوری که دوستمون گفت دوبرابر شکر هفت برابر آب میخواد بزار بپزه برنجت شکفته شد زعفران بریز بعدم شک ...

چیو با گلاب خیس کنیم گلم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت