فقط تروخدا هر جایی جز کلینیک آفرینش برید .مزخرفترین و بی نظم ترین کلینیکه که هم پولتون رو بیرون ریختید و هم اینکه وقت شما براشون کوچکترین ارزشی نداره.
من نزدیک به دو سال به این کلینیک مراجعه کردم و برای اینکه دلم میسوزه دیگر افراد مثل من گول شلوغی و برخورد به ظاهر خوبه پرسنل و مدیر این کلینیک رو بخورن از شما میخوام که با تحقیق بیشتر کلینیکتون رو انتخاب کنید . تا مثل من و امثال من نه متضرر بشید و نه کلی وقت گرانبهاتون تلف بشه.
یکی از سیاستهای این کلینیک اینکه مراجعه کننده هارو اصلا طبق ساعت تعیین شده داخل نمی فرستن تا هر کسی که به این کلینیک مراجعه می کنه با سیلی از جمعیت روبرو بشه و مثل خود من که روز اول فک کردم اینجا چه خبره درحالیکه بقیه کلینیکا خط خلوته! پس باید این همه شلوغی بی حکمت نباشه، بدون تحقیق فرم پر کردم (البته به سایت نظر سنجی هم اونموقع مراجعه کردم ولی متاسفانه چیزی ثبت نشده بود، برای همین هم الان تصمیم گرفتم وقت برای تایپ این متن بزارم تا بلکه بتونم کمک حال دیگران باشم). حتی در قسمت پذیرش هم با کمال وقاهت یادداشتی بر روی دیوار نصب کردن که وقتها تا دوساعت تقریبی می باشد. بنابراین هر جلسه که به اینجا مراجعه می کنید باید بخاطر بی نظمی و هردمبیلی بودن این کلینیک کلی حرص بخورید و به اعتراضتون هم طبق یادداشت روی دیوار اصلا توجهی نمی کنن.
من نمیدونم دقیقا مدل دستگاههای این کلینیک با بقیه کلینیک ها فرق می کنه یا نه ولی از اونجاییکه از ابتدای امسال برای ادامه کارم به کلینیک دیگه ای مراجعه کردم و کار اپراتورهای اونهارو با کلینیک آفرینش مقایسه می کنم تازه متوجه شدم که از دو حالت خارج نیست : یا اپراتورهای این کلینیک برای اینکه تعداد بیشتری در روز مراجعه کننده راه بندازن به این شکل غیر دقیق کارشون رو انجام میدن یا طوری زیر نظر مدیر کلینیک آموزش دیدن که با ازسر باز کردن کارشون، مراجعه کننده ها به اسم اینکه جنس پوست یا موی اونها ضخیم هست نیاز به تعداد جلسات بیشتری پیدا کنن. خود من هم بعد چند جلسه مراجعه وقتی متوجه اینهمه بی نظمی در وقت دهی شون و سیاست کاریشون شدم اعتراض کردم و گفتم اگه به این شکل باشه ترجیح میدم کلینیکمو عوض کنم و گفتن اپراتورهای ما از بهترینها هستند ما تذکر میدیم چون اگه شما هم کلینیکتون رو عوض کنید نه تنها بخاطر عوض شدن دستگاهتون ممکنه به پوستتون آسیب برسه ونتیجه عکس بگیرید ، بلکه هر جای دیگه هم بخواین برید جلسه اولی حسابتون می کنن و کلیه هزینه هایی که تا الان کردید به هدر میره و از طرفی هم ما هزینه هارو با تخفیف برای شما حساب کردیم جای دیگه هر جلسه بیشتراز این باید هزینه کنید. واقعانمیدونم چرااا خر شدمو ادامه دادم!!! چیز جالبی که جدیدن هم از این کلینیک شنیدم اینکه برای اینکه همه خواهان یک اپراتور نشن حتی دیگه حق انتخاب اپراتورت رو هم نداری و هر جلسه به اسم اینکه کار همه اپراتورهای ما خوبه وبا هم فرق ندارن یکی بالای سرت میاد تا کارتو انجام بده ( گل بود و به سبزه نیز آراسته شد ). البته ناگفته نماند که تا پارسال یک دستگاه قدیمی هم داشتن که چون زورشون میومد اونو کنار بزارن به هر تازه واردی که شناخت نداشت به اسم اینکه موی شما ضخیم هست و این دستگاه برای شما بهتره بین 6 تا 8 جلسه با اون دستگاه کارشو انجام میدادن و بعد به دستگاه پرو منتقلش میکردن. دوستان ، من نمی گم فقط به تجربه من اکتفا کنید ولی از اونجاییکه حرف از یکی دوجلسه نیست و پای کلی هزینه و وقت گذاشتن برای هر جلسه هست ، حتما قبل از تصمیم گیری تو انتخاب کلینیکتون به کلینیک دیگه هم مراجعه کنید و یک جلسه اونجا کارتون رو انجام بدید تا بتونید مقایسه کنید . پول یک جلستون هدر بره به مراتب بهتراز هزینه چند سالتونه و از اون مهمتر وقتتون . موفق و موید باشید