شیماجووووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 236 عنوان مامانا لطفا بیاین 79 بازدید | 9 پست کسی هست بچش تا ۱۵ ماهگی راه نرفته باشه؟ 1399/02/10 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 بچه ها عکس بی بی چک میزارم ببینین هاله داره خودم یه چیزی میبینم خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 ببخشید استارتر خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 این بعد دو ساعت اینجوری شد 😐 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 یه چند روز دیگه دوباره امتحان کن من پریود بودم ولی خیلی کمرم درد میکرد و حالت تهوع داشتم دیروزم زیر دلم نبض داشتم یعنی احتمالش هست ؟ خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mamanemohamadtaha عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 803 استارتر روروئک سوارش کن پاهاش تقویت بشه .دوتا دستاشو بگزر راهش ببر تو خونه تا استخوناش تقویت بشه.ولی یه دکتر هم ببر
mamanemohamadtaha عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 803 من پریود بودم ولی خیلی کمرم درد میکرد و حالت تهوع داشتم دیروزم زیر دلم نبض داشتم یعنی احتمالش ... بی بی چک که چیزی مشخص نیست شاید زود زدی ده روز بزار از پری بگذره بعد
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 بی بی چک که چیزی مشخص نیست شاید زود زدی ده روز بزار از پری بگذره بعد آخه پریود شدم و چهار روز بود امروز خونریزیم قطع شد چند روز پیش یه نفر بهم گفت پری شده و بعدش بی بی چک زده مثبت بود فکر نمیکردم کسی تو بارداری پری بشه منم علائمشو داشتم گفتم بزنم ببینم چی میشه که این شد خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞