2777
2789

من خودم یبار انتظامات مدرسمون بودم یه دانش آموز ابتدایی سر صف شلوغ میکرد بعد ناظم و من با هم گرفتیم ناظم گفت با علف جمله بساز ولت کنم گفتش که 

پدر من  علف میخورد 

من😒

ناظم☹️

دانش آموز😎👌

🤣🤣🤣

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛

یه بار یکی از سوالای معلمم این بود که پاشویه چیست؟

دوستم گفت 

یعنی بعداز دستشویی کردن بچه پاشو بشوییم😂😂😂😂😎😎😎😎😎😎😎😁😁😁😁😂😁😂😂😂😂😂کلاس رفت روو هوا

در این دنیا دل بی غم نباشد

یه بار با خواهرشوهرام و بچه هاش رفتیم تئاتر

نمایشش خیلی خنده دار بود و البته تا حدودی شوخیای جنسی

خواهرشوهرام خیلی سخت میخندن و گاهی اصلا متوجه اصل شوخی هم نمیشدن اما من و بچه های خودشون مردههه بودیم از خنده

فرداش

خواهرشوهرم عصبااانی میگفت مردک بیشعور یه مشت اراجیف گفت و یه مشت بیشعور تر از خودشم خندیدن

من😐

شوهرم😢

بچه ها😐😠

خواهرشوهرم😠😠😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار با خواهرشوهرام و بچه هاش رفتیم تئاتر نمایشش خیلی خنده دار بود و البته تا حدودی شوخیای جنسی ...

😂😂

یه بار یکی از سوالای معلمم این بود که پاشویه چیست؟ دوستم گفت  یعنی بعداز دستشویی کردن بچه پاش ...

😂😂😂👌

یبار من تو تاکسی بودم بعد دختر خاله ام که خیلی وقت بود بچه دار نمی شد زنگ زد بهم خبر بارداری شو داد بعد من آنقدر خوشحال بودم که موقع پیاده شدن اشتباهی ب راننده گفتم آقا وایسید ما میخابم اینجا حامله شیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو دوران دبیرستان منو دوستم باهم میرفتیم نماز جماعت.اینم بگم که نمازخونه مدرسه ما خیلی کوچیک بود و صفای نماز خیلی بهم نزدیک بود.منو دوستم پایه ثابت نماز جماعت بودیمو همیشه ام صف اول واسه همین امام جماعت مارو مبشناخت.یه روز رفتیم که نماز بخونیم دیدیم هنو هیچکی نیومده دوست منم رفت دقیقا پشت سجاده حاج آقا وایستاد  گفتم چقد نزدیک همن صفای نماز.دوستمم گف آره اینجا که وایستم موقع رکوع و سجود با کله میرم تو ک و ن حاج آقا😂😂😂😂

همینو که گفت دیدیم حاج آقا دم دره داره میاد تو 

قیافه من🤐🙄😶

قیافه دوستم😣😫😢😭

قیافه حاج آقا🤨😤😡

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤