2777
2789

روز سوم پری آز دادم

Fshام ۲۳ اس،بالاس

ماه پنج اقداممه

یعنی بخاطر اونه که حامله نشدم؟

درمانی داره؟

کسی رو دیدین که اینجوری باشه و حامله بشه؟

خیلی نگرانم

خدایا شکرت♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید روز سوم باشه؟؟؟؟ چون من روز ۶ سیکلم ازمایش دادم

ن اینقدر ها هم مهم نیست چون اونا کلا وضعیت هورمون رو بررسی میکنند و حتی قبل و بعد پریودی هم اون میزان افزایش هورمون رو لحاظ میکنن

هانی خانم هستم 🔫😂
Fshبالا یعنی همون تنبلی دیگه

اره فکر کنم، البته باید تست دخیره تخمدانی هم بدی و یه سونوگرافی با این یه تا همزمان و یه سونوگرافی واژینال و بررسی علائم ظاهری تنبلی تایید میشه ، ولی درکل تنبلی چیزی نیست دارو میخوری اوکی میشه ولی به نظر من هیچی مثل حذف لبنیات و پیاده روی سریع روی تنبلی تاثیر نداره

...

سلام عزیزم fsh بالا نشونه تنبلی نیست یه آلارمیه واسه یایسگی زودرس و ذخیره تخمدان کم، مال من لب مرز بود باردار شدم اما متاسفانه سقط شد، بعدش تست ذخیره دادم و دیدم خیلی پایینه، با اینکه پریودام منظمه ، شما چندسالته؟ البته اگه ذخیره ت خوب باشه اصلن جای نگرانی نیست fsh رو میشه اورد پایین

سلام عزیزم fsh بالا نشونه تنبلی نیست یه آلارمیه واسه یایسگی زودرس و ذخیره تخمدان کم، مال من لب مرز ب ...

سلام گلم،مال من ۲۳ بود در صورتی که رنج نرمالشو زده بود۱۱/۳

البته من روز سوم پریودی آزمایش دادم،میگم شاید بخاطر اون بوده بالا نشون داده

و اینکه هرماهم پریودم منظمه،اما نمیدونم چرا باردار نمیشم

خدایا شکرت♥