2777
2789
عنوان

تنوع طلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بود حرف من چون این عادت رو ترک نکنید مطمعن باشین در ازدواج به مشکل میخورین

مشکل منم همینه که دست خودم نیست

ذهنم طرفو پس میزنه

کاری به خدا و پیغمبرم نداره که توبه کنم

مشکل منم همینه که دست خودم نیست ذهنم طرفو پس میزنه کاری به خدا و پیغمبرم نداره که توبه کنم

توبه کردن ربطی به خدا یا پیغمبر نداره به نفع خودتونه چون این همه وقت نیزارین رو این روابط و بدون قصد ازدواج هیچ سودی براتون نداره به غیر از لذت بردن طرف مقابلتون ازتون البته قصد توهین نداره ولی ای کاش اون ارزشی که خدا وپیغمبر بهتون داده رو میدونستین همین جوری خودتون رو در اختیار  جنس مخالف قرار نمیدادین اونقد ارزش براتون قائل شده خدا که گفته پسر باید بیاد خواستگاریت ودر مقابل هم صحبت شدن و در اعوش گرفتنش باهات مهریه بده ولی شما ها همینجوری در اختیارش میزارین وباعث میشه پسر نیازش تامین بشه دیگه ازدواج نکنه  شما خانوم محترم هم افسردگی واضطراب بگیری ودخترای پاک ونجیب دیگه هم ازدواجشون به تاهیر بیفته  بنظرم همین قدر کافیه تا متوجه شی خدا وپیغمبرش برات ارزش قائل شده ت خودتی که ارزشتو حفظ نمیکنی.

خواهرم قصد توهین خدا ناکرده به هیچ وجه ندارم خدا میدنه فقط خواستم یکم اگاه شی

امیری حسین نعم الامیر❤
توبه کردن ربطی به خدا یا پیغمبر نداره به نفع خودتونه چون این همه وقت نیزارین رو این روابط و بدون قصد ...

فقط یه ایرانی مسلمونه که میتونه هر انگی به ملت بزنه بعد آخرش بگه قصد توهین ندارما  

فقط یه ایرانی مسلمونه که میتونه هر انگی به ملت بزنه بعد آخرش بگه قصد توهین ندارما    

انگ نبود یه نصیحت بود امید وارم اگه باعث ناراحتی تون شدم منو ببخشین

امیری حسین نعم الامیر❤
عصبانی میشی؟ خسته میشی از خانودت؟ 

آره خیلی زیاد عصبی میشم

سعی هم میکنم کنترلش کنم اما گاهی اوقات توانشو ندارم

بعضی وقتام خسته میشم ترجیح میدم تنها باشم و هیچکس دورم نباشه

راستش الان با کسی ام ولی بهش گفتم ازدواج بی ازدواج اونم از خدا خواسته قبول کرد ولی تو همین مرحله ا ...

برو پیش مشاور

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بعد با خودم میگم این ویژگیای مثبتو خیلیا دارن

اتفاقا این ویژگی های مثبت رو همه ندارن !

همین نی نی سایت رو میبینی؟!؟پر از تاپیک های خیانت و چیزای دیگه اس !پس نشون میده که همه ویژگی های مثبت زیادی ندارن!

پس سعی کن یه نفر رو پیدا کنی که از شخصیتش خوشت بیاد و تااخر باهاش بمونی ...من مطمئنم اگر یک نفر با شخصیت موردعلاقه خودت پیدا کنی هیچوقت ولش نمیکنی😊

شما تنوع طلب نیستی !فقط آدمی که به خودت بخوره پیدا نکردی پس عجله نکن و با دقت همنشین خودت رو پیدا کن😊