2777
2789

بچه ی من فوق بد خواب هستش و تو بیداری مدام گریه میکنه که راه ببرمش ، هرجوری میخوام سرگرمش کنم راضی نمیشه و فقط میخواد تو بغل راه ببرمش، دیگه توان ندارم تورو خدا بگین چیکار کنم؟؟😩

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من براش آهنگای کودکانه میخونم، براش می رقصم، می برمش پشت پنجره بیرونو نشونش میدم،قصه میگم ولی بازم ...

همه ی این کارایی که شما میگین منم انجام میدم اما نهایتا نیم ساعت سرگرمه ، و بقیه ی مدت بیداری گریه میکنه واقعا کم آوردم😩

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بچه ی من فوق بد خواب هستش و تو بیداری مدام گریه میکنه که راه ببرمش ، هرجوری میخوام سرگرمش کنم راضی ن ...

دخترمنم اینجوره

البته رفلاکسشم بیشتر باعث میشد اینجور باشه.مجبورا میگیرم بغلم باخودم یدستی کارامو میکنم و میچرخونمش چندباری هم آغوشی درست کردم

الان چند روزه خودش یکم بهتره بعضی وقتاهم تو کالسکه میبرمش بیرون چرخ میزنیم تو محوطه ساختمون خسته میشه 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
دخترمنم اینجوره البته رفلاکسشم بیشتر باعث میشد اینجور باشه.مجبورا میگیرم بغلم باخودم یدستی کارامو م ...

من دیگه کمرم درد گرفته، به خاطر کرونا هم رنگ بیرونو نمیبینیم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه هامون الان باید برن بیرون خونه فامیل خاله عمه ما هر چقد تو خونه سرگرمشون کنیم بازم کم میاریم پسرم ده ماهش تا میبینه باباش از در میاد داخل میدو میخاد بره بیرون ولی متاااسفانه نمیتونیم ببریمشون از دست این کرونا

بچه هامون الان باید برن بیرون خونه فامیل خاله عمه ما هر چقد تو خونه سرگرمشون کنیم بازم کم میاریم پسر ...

پسر شما چند ماهگی ۴ دست و پا رفت؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
دختر شما چندماهشه؟؟؟

۱۰روز دگ میشه میشه۴ماهه

اما بدقلقیش زیاده.محوطه خونمون اصلا نزدیک خیابون نیست یا یدونه مغازه نداریم

خیلی هم خلوته چون کلا مسکونیه اپارتمانی.میبرمش بیرون هوای تازه عوض کنه یکم

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
۷ ماهگی شروع کرد ب خزیدن ۸ ماهگی ۴ دست پا رفت الان مبلارو میگیره می ایسته 

بچه های من ۷ ماه و نیم هستن اما وقتی دمر میخوابونمشون که سینه خیز برن همون لحظه گریه میکنن که برشون دارم ، لطفا بهم بگین ججوری باید تمرینشون بدم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بچه های من ۷ ماه و نیم هستن اما وقتی دمر میخوابونمشون که سینه خیز برن همون لحظه گریه میکنن که برشون ...

ورشون ندارن یکم گریه میکنن ساکت میشن بزار یاد بگیرن زیر شکمش بالشت بزار یه قوسی ایجاد کن ک بتونن زیادم بغلشون نکن بیشتر مواقع بزار رو زمین باشن براشون اسباب بازیای مورد علاقشو بزار تحریکش کن بره طرفش شماهم با کف دست پشت پاهاشو یکن هول بده