شنبه ی هفته ی پیش ی پسره تو راه خونمون بهم گفت تو مغازش منو دیده ارم خوشش اومده....و قصدبدی نداره و دنبال سواستفاده نیس و....با کلی اصرآر شمار مو گرفت ....فرداش منو تو منگنه قرارداد که بیا ببینمت......تا رفتم ی کوچولو باهام حرف زد و بعد به زور بغلم کرد....چون نه میشناختمش و نه حسی داشتم شوکه شدم گریه میکردم....بعد کلی معذرت خواهی کرد و گفت قصد بدی نداشته و تا نگفتم بخشیدمت ولم نکرد برم....تا ی روز هیچی باهاش حرف نزدم ولی بعدش گفتم ببخشمش شاید بنده خدا واقعاقصد بدی نداشته .....تو این مدتم پیام نمیداند فقط زنگ میزد که منم نمیتونستم جواب بدم و چیزی ازش بفهمم و خوب بشناسمش....تا اینکه دیروز کلی اصرار کرد گفت بیا تو پارک میبینمت کاریت ندارم....تا اومد بردم پشت درختآ میگفت من دوست دارم بذار بغلت کنم .......نمیخواستم.....خودش بزورمیخواس بغلم کنه .....بالا تنم پاهام .....رو لمس میکرد میخواستم برم ولم نمی کرد.....ی حالت وحشی گرانه بدی داشت .....بعدم عصبانی شد و کلی بهم فوش ناموس داد گفت تو دیوونه ای مشکل داری ......اصلا حالم خوب نیس 😔😔😔😔😔😔دلم میخواد ازش شکایت کنم ولی مدرکی ندارم😔😔😔😔همش میگفت روم فشاره .......حالم بد میشه یادش میفتم
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خاک توسر عقده ای بدبختش کنن کف کرده ی بیشعور میزدی تو دهنش خون بالا بیاره
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘