2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر

246 بازدید | 14 پست

سلام خانوما میشه لطفا طرز یک مرغ شکم پر خوشمزه رو بهم بدین هم طرز درست کردنش تو قابلمه هم تو فر لطفاااا بیشتر تو قابلمه باشه بهتره چون از فرم سر در نمیارم 

برای افطار مهمون دارم خیلی استرس دارم 

عشقائ من---------->>>آقاموووون و پسرکم  

خب چیزیو درست کن ک یاد داری اینو بذار چندبار ک درست کردی قلقش دستت بیاد بعد برا مهمون بذار

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیزیو درست کن ک یاد داری اینو بذار چندبار ک درست کردی قلقش دستت بیاد بعد برا مهمون بذار

احه مرغ از دیشب خابوندم تو مواد 

بعد دوستم گفت ته قابلمه رو سنگ بریز مرغ و بزار تو دیس بزار رو سنگا درشم بزار تا دو سه ساعت بپزه ولی میترسم😥😥😥

احه مرغ از دیشب خابوندم تو مواد  بعد دوستم گفت ته قابلمه رو سنگ بریز مرغ و بزار تو دیس بزار رو ...

والا اینجوری من تا حالا نشنیده بودم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

مرغت رو با پوست از الان با پیاز خرد شده(رنده نکن) و ادویه و نمک و ابلیمو خوب مزه دار کن درش رو بزار تا مزه هاش به خوردش بره

مواد داخل شکمش رو هر چی میلیته اماده کن.‌

مرغ رو با یه نخ قراره شروع کن پیچوندن هم بالهاش هم رونهاش همه دور تا دور مرغت رو با نخ بپیچ. اگه نپیچی موقع سرخ کردن وا میره. 

بعد تو قابلمه روغن بریز و مرعت رو حسابی سرخ کن انقدر که کامل برشته و قرمز بشه. اگه پوست نداشته باشه خوب درنمیاد. 

حالا بیارش بیرون مواد شکمشو پر کن و در آخر یه سیب زمینی بزرگ بزار روی مواد و حفره شکمش که مواد بیرون نریزه. 

تو همون قابلمه با روغن متوسط و شعله در حد دم کردن برنج چندتا پیاز حلقه کن فلفل دلمه ای بندازه و مرغت رو بزار روی پیازها درش رو دم کنی بزار تا ۳ ساعت خوب دم بکشه و مغز پخت بشه.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سیرداغ پیاز داغ درست کن رب انار زرشک گردو سبزی  گشنیز جعفری آلو خورشتی خیس خورده اینارو باهم تفت بده شکم مرغو پر کن شکمشو بدوز بذار کنار توی یه قابامه دوتا پیاز رنده کن یه کوچولو روغن بریز زیاد نریز چون مرغ خودش چربی داره خوب که تفت خورد زردچوبه بزن رب بزن دو سه لیوان آب بریز مرغتو بذار توش دو سه تا هویج و یه دونه فلفل دلمه و دو تا چوب دارچین هم بریز تو قابلمه یه بار هم وسطهای پخت مرغتو برگردون که اون سمتش هم بپزه 

من این شکلی درست میکنم عالی میشه

مرغت رو با پوست از الان با پیاز خرد شده(رنده نکن) و ادویه و نمک و ابلیمو خوب مزه دار کن درش رو بزار ...

مرسی عزیز دلم کلی ذوق کردم دستورتون خیلی راحته😍😍😍😍

سیرداغ پیاز داغ درست کن رب انار زرشک گردو سبزی  گشنیز جعفری آلو خورشتی خیس خورده اینارو باهم تف ...

لازم نیس مرغ رو جدا سرخ کنم؟؟؟؟بعدش که اب ریختم شعله باید کم باشه یا زیاد؟؟؟

مرسی عزیز دلم کلی ذوق کردم دستورتون خیلی راحته😍😍😍😍

آره راحته خیلی هم خوب درمیاد

فقط نکنه اینکه وقتی مرغ رو دم بزاری با شعله کم خودش اب میندازه نیاز نیست اب اضافه کنی ۱۰ دقیقه بعد درش رو بردار اگه اب نداشت فقط اندازه یه نعلبکی اب اضافه کن و درشو کیپ کن تا دم بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره راحته خیلی هم خوب درمیاد فقط نکنه اینکه وقتی مرغ رو دم بزاری با شعله کم خودش اب میندازه نیاز نی ...

خیلی ممنون قربونت برم خدا خیرت بده💋💋💋💋💖💖💖💖💖