مرغت رو با پوست از الان با پیاز خرد شده(رنده نکن) و ادویه و نمک و ابلیمو خوب مزه دار کن درش رو بزار تا مزه هاش به خوردش بره
مواد داخل شکمش رو هر چی میلیته اماده کن.
مرغ رو با یه نخ قراره شروع کن پیچوندن هم بالهاش هم رونهاش همه دور تا دور مرغت رو با نخ بپیچ. اگه نپیچی موقع سرخ کردن وا میره.
بعد تو قابلمه روغن بریز و مرعت رو حسابی سرخ کن انقدر که کامل برشته و قرمز بشه. اگه پوست نداشته باشه خوب درنمیاد.
حالا بیارش بیرون مواد شکمشو پر کن و در آخر یه سیب زمینی بزرگ بزار روی مواد و حفره شکمش که مواد بیرون نریزه.
تو همون قابلمه با روغن متوسط و شعله در حد دم کردن برنج چندتا پیاز حلقه کن فلفل دلمه ای بندازه و مرغت رو بزار روی پیازها درش رو دم کنی بزار تا ۳ ساعت خوب دم بکشه و مغز پخت بشه.