2777
2789

نمیدونم کسی یادش باشه یانه چند روز پیش گفتم با یکی هستم ولی فقط همون یه هفته اول خوب بود بعدش  پیام نمیده درس حسابی ...

حالا امشب گفت تضمین نمیکنم که با هم ازدواج کنیم 

گفت خانواده ام دختر عموم رو میخوان برام درست کنن گفتم مگه روز اول اینو نمیدونستی 😭گفت اونا الان بهم گفتن 

بهش گفتم تو هم میخوایش گفت دختر فوق العاده یه برا خواهری دوسش دارم . گفتم میخوایش یا نه گفت علاقه کم کم به وجود میاد . واااااای اون لحظه مردم رسما با این حرف هاش 😭😭😭خیلی سخته😭😭😭 به معنای واقعی نابود شدم😔😔😔 گفت درکم کن ببخشید سر قولم نموندم فقط بهش گفتم خدافظ😔😔😔 خدا لعنت کنه همچین ادم هایی رو 

الان یساعته فقط دارم گریه میکنم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه سختی

ولی خب  می تونه درس عبرتی باشه  ک ب کسی اعتماد نکنید و برای خودتون ارزش بیشتری قائل باشید 💪🏻

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی میگن دوست نشید واسه این چیزاست

دختر خوب این دختر ها هستن که بیشترین لطمه رو از دوستی میخورن حتی اگر میگی قصدتون ازدواج بود اون که تعهدی نداده بود باهات ازدواج میکنه میخواد ازدواج کنه همون موقع بیاد خواستگاری ب طور رسمی این دوست بازی ها عاقبت نداره

امیدوارم برات درس عبرت بشه و دیگه سراغ این جور دوستی ها نری

لایک نکنید لطفا❤

من با یکی سه ماه بودم از سرو کولم بالا میرفت صبح تا شب میگفت عاشقتم.بعد یهو سرد شد رفت میرفت میومد میرفت میودمد سه ماه بعدش همینجوری بود.اخرش فهمیدم دوست دختر قبلیش یه زنه مطلقست که 9 سال ازش بزرگتره.دوباره برگشته بود با اون ببین اون چجوری منو بازی داد.داشتم دیونه میشدم باز شانس اوردی زودتر فهمیدی