2777
2789
عنوان

دوستان متدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4979 بازدید | 225 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر ثابت شدس بیا مشهد و از ما بپرس باور کن به نماز ما قسم میخوردن و تو کتب آوردن به محمد و ع ...

وااای چرا اینقد پیگیری توو دختر!!

اگه خودتون رو قبول داری دیکه نباید با حرف و حدیثای بقیه دلت شکسته بشه..اولا که هممون شیعه هستیم..توی دنیا شیعه ها خیلی مظلوم واقع شدن..حتی تو کشور خودمون هم برای دین داریمون توهین میشنویم..حالا ما بریم یعقشون رو بگیریم بگیم دلمو شکستی حقم تو گردنته و ما خیلی خوبییییم واز این حرفا!!به نظرم اینجوری احترام و ارزش خودت میره زیر سوال

والا آقای محترم جا داره الان ما بگیم به حق پنج تن ازتون نمیگذریم که توی سایت زنونه ، میون یه عده خان ...

نگذرید

من کاری نکردم

سایت بازه

حتی یک بچه هم میتونه بیاد 

من اومدم و سرکارم با این خانوم بود

هر کسی که باهام محترمانه حرف زد ، چون خانوم بود خیلی محترمانه و مهتاتانه جواب رو دادم

و هیچ بی احترامی نکردم

نمیدونم دقیقا از چی ناراحتید ؟

من سر بحثم با این خانوم بود 

شما الان چرا ناراحتید ؟

به شما بی احترامی کردم ؟

اگ کردم من رو ببخشید دیگ ریپلایتون نمیکنم

SeKh
والا آقای محترم جا داره الان ما بگیم به حق پنج تن ازتون نمیگذریم که توی سایت زنونه ، میون یه عده خان ...

منم خیلی ناراحت شدم ک هر چی گفتم خواهرم شما هیچی نگفتید و میون خانوما بحث و جدل راه انداختین 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
نگذرید من کاری نکردم سایت بازه حتی یک بچه هم میتونه بیاد  من اومدم و سرکارم با این خانوم بو ...

نه ناراحتیم که ازاول نگفتی مردی و همینجوریم هرچی گفتیم ادامه دادی.

متاسفم

آسمون سقف آرزوهای منه  
وااای چرا اینقد پیگیری توو دختر!! اگه خودتون رو قبول داری دیکه نباید با حرف و حدیثای بقیه دلت شکسته ...

دختر نیست 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
منم خیلی ناراحت شدم ک هر چی گفتم خواهرم شما هیچی نگفتید و میون خانوما بحث و جدل راه انداختین 

من همینجا از شما عذر میخوام که نگفتم

کاربر تازه واردم

اما من سر صحبت اصلیم با استارتر بود

هر کسی ریپلای کرد

بدون هیچ قصد و قرضی خیلی محترمانه چون میدونستم محیط خانومانه هست جواب دادم 

و بازم عذر میخوام .

SeKh
خوبه که شما ناراحتی !!!!!! بعد از این همه مسخره کردن من و قومم

در شانم نیست که هم کلام بشم با مردیییی که نمیگه زنه وبحث وجدل راه میندازه

وگریه میکنه

وقتی که همه چی به نفعش تموم شد

واحساساتو خرید

بازم نمیگه مرددددده و....

متاسفم.دیگه جواب نده وانقدرم پست نزار

آسمون سقف آرزوهای منه  
در شانم نیست که هم کلام بشم با مردیییی که نمیگه زنه وبحث وجدل راه میندازه وگریه میکنه وقتی که همه ...

اشکال نداره از فرصت ها استفاده کن و من رو خراب کن

من به دل نمیگیرم

دل شکستن مرد و زن نمیشناسه

ولی این رو به عنوان حرف آخر یادت باشه

هیچوقت جمع نبند و توهین قومیتی نکن

SeKh