2777
2789
عنوان

نی نی سومم هم دختره! خدایا بازم شکرت که سالمه. اسم نورا؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 109 پست
من تازه فهمیدم که نمیتونیم جامعه رو تغییر بدیم تا قبل این همه زنگ و تبریک میگفتم نه بابا چه فرقی دا ...

حتما برا همین که جنس مذکر بیاد تو خانوادتون همه خوشحال شدن

حتما برا همین که جنس مذکر بیاد تو خانوادتون همه خوشحال شدن

خانواده خودم برا دختر بودنشم خوشخال شدن شیرینی گرفتن و...

فامیلای دور تر و تمام فامیلای همسرم همون روز زنگ زدن و ... 

اصن موندم

بدم اومد که چرا برا دختر شدن عین بدجنسا رفتار کردن

مگه چه فرقی به حال بقیه داره

برات دنبال اسم میگردم اگه چیزی بود که به ذخترات بیاد برات میفرستم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودم برا دختر بودنشم خوشخال شدن شیرینی گرفتن و... فامیلای دور تر و تمام فامیلای همسرم همون ...

ممنون عزیزم. خوبه بچه اولته..... اگر جای من بودی با هر بارداری سونو رفتن و زایمان این نگاهت و حرفا رو تجربه کردم. الان برا سومین بار واقعا سخته... 

منم سه تا دختر دارم آخریه سه ماهه دنیا اومده یعنی عشقههه عشق قربونش برم راستش منم مثل شما وقتی دوباره گفتن دختره خودم زود کنار اومدم چون دختر دوست دارم اما شوهرم کنار نیومد کلا اخلاقش عوض شد همه اطرافیان میگفتن عه دختره باززم طوری نیست سالم باشه همچین میگفتن طوری نیست انگار من خطایی کردم شب تا صبح با شکم بزرگ گریه میکردم و دلم برا بچم میسوخت با این که جواب دندون شکن میدادم بهشون ولی بازم دلم میشکست و تو تنهایی ب حرفاشون فکر میکردم گریه میکردم اما الان شوهرم یه لحظه هم تو خونه از خودش دورش نمیکنه  حتی باورت میشه میره خونه برادرش بچه رو باخودش میبره با اینکه شیر خودمو میخوره همش قربون صدقش میره شمام بچتون ب دنیا اومد شوهرت میزارتش رو تخم چشاش نگران نباش عزیزم قدمش پر خیر و برکت باسه😍

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
منم سه تا دختر دارم آخریه سه ماهه دنیا اومده یعنی عشقههه عشق قربونش برم راستش منم مثل شما وقتی دوبار ...

اسم دخترات چیه؟... واقعا اینا که میگی رو درک میکنم... همه میگن خداروشکر سالمه. خواست خدا بوده و ازین حرفا. شوهرمم که سختشه به کسی بگه جنسیتو

ممنون عزیزم. خوبه بچه اولته..... اگر جای من بودی با هر بارداری سونو رفتن و زایمان این نگاهت و حرفا ر ...

واقعا سخته خدا درک میکنم

انشاله با دخترات انقد خوشحال و خوشبخت بشی که حرف هیشکی برات مهم نباشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

اسم دخترام اولیو داداسم انتخاب  کرد رو حرفش حرف نزدم گذاشت مژگان فکر کنم اسم دوست دخترشه 😁دومی پدر شوهرم گذاشت سحر سومیو خودم صدف ولی خانواده شوهرم یسرا صداش میکنن .ب قرآن انگار جرم کردیم دختر داریم دور و برم همه پسرای نوجوون مشروب خور و ولگرد انگار چ گلی زدن ب سر پدر مادراشون 

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

مبارکه عزیزم جات تو بهشته. 

به نظر من روشا بزار که به رزا هم بیاد .اسم هاشون حداقل بخوره بهم .باز سلیقه ای هست

دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️

اسی دیشب تاپیکت و دیدم امروز عضو شدم ک بگم منم دختر سومم یه ماهه بدنیا اومده،وقتی فهمیدمـدختره دنیا رو سرم آوار شد اما الان انقد دوسش دارم ک حد نداره،البته شوهر من از اول میگفت دخترو پسر فرقی نداره ولی من برام مهم بود ک این پسر شه اما نشد،هداروشکر ک سالمه انقد شیرینه ک نگو،بذار ب دنیا بیاد عاشقش میشی،ازهمون هفته اول بهم لبخند میزنه دلم غش میره 

سلامدعزیزم میتونم یه سوال بپرسم ببخشیدتوروخدااگه دوست نداشتین جواب ندین شمابرابارداری سوم رژیم پسرزای وایناوتاریخ تخمکگذاری واینارورعایت کردین یانه؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
جدی میگی خودمون تو شوکم. ناخواسته بود ولی وقتی اومد دلمون میخاست پسر باشه که نشده دیگه

وای عزیزم خدا برات نگهشون داره خدا حفظشون کنه منم سه تا بچه دارم هر3پسره منم دوست داشتم سومی دختر باشه ولی خدا پسر داد خیلی دوسشون دارم واقعا بچه بهترین هدیه خداست

استارتر جون ما یه همسایه داشتیم ۴ تا دختر داشت الان هر ۴ موفق و تحصیل کرده،ولی انروزها مامانشون همش در حسرت یه همسایه دیگه بود که ۴ پسر داشت ،بنده خدا اون ۴ پسر  داره یکیش شهید شد ،یکیش جانباز ،یکیش موج زده شد تو جبهه و خودکشی کرد و یکی هم مرد چند وقت قبل ،،یکی دیگه از همسایه ها هم دو تا پسر داشت که هیچ کدوم بیچارا ها عاقبت به خیر نشدن ،،دعا کن بچت سالم باشه و تو دوستش داشته باش و رفتار کسی هم واست مهم نباشه ،بخدا کم نیستن. دخترای موفق و شاد و سالم  

پس دخترات را قوی و مستقل بزرگ کن 

تو این جامعه مزخرف ما طرز فکرا عجیبه بعضی واقعا سطح فکر پایینی دارن ،فکر میکنن پسر آوردن شاهکاره  ،یه نفر از خانواده شوهر من بچه اولش که پسر بود مشکل ژنتیکی ای داشت که تو پسرا بیشتره ،بعد من که حامله شدم مادر شوهرم میگفت اشکال نداره سالم باشه حالا دختر باشه !!!😂😂چه اشکالی داره ؟!!!فکر هم نمیکنم جز از نظر خودش اشکالی قرار بود باشه 😂