2777
2789
عنوان

نی نی سومم هم دختره! خدایا بازم شکرت که سالمه. اسم نورا؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 109 پست
اره همینو میگن ولی یه حس خوبی داره انگار خونه ادم پر از نور و روشنی میشه

بذار بارانا

بهار

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم مذهبی دوست دارم ولی نمیخام قدیمی باشه البته نرگس همیشه قشنگه

میدونی هر اسمی تو یک برحه تو بورس بعد از مد میوفته ببین اولا خودت چی دوست داری بعدم حالا که خدا سه تا دسته گل بهت داده حیف اسم مادر یکی از اماما رو نذاری به نظرم کتاب فرهنگ اسامی بگیر خیلی اسم های قشنگی داره ستیه مثلا لقب حضرت معصومه است هدیه لقب حضرت زهرا است بگرد این جور اسما پیدا کن 

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
اسمت😂😂😂😂😂😂

بخند ولی هول شدم موقع انتخاب اسم  

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

سارگل هم یعنی گل زرد..حالا ک اون دوتا اسماشون اسمه گله اینم اسم گل باشه روش

مثله یکی ازاشناهامون اسمه دختراش هستن نیلوفر یاسمن و نسترن😍

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات