2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟میشه راهنماییم کنید؟

102 بازدید | 13 پست

من خیلی ب آشپزی علاقه دارم همیشه تو استوری عکس غذاهای تزیین شده میذارم خیلی علاقه دارم بنظرتون خوبه؟ یا بنظرتون با طرز تهیش بذارم ؟ شما چ نظری دارید؟

اررررره من اینستا ندارم وگرنه حتما این کارو میکردم . مثلا ی ویدیو یه دقیقه کوتاه درست کن . قشنگ میشه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو استوری نذار به نظرم حرف در میاد واست. برو تو یه گروه آشپزی عضو شو اونجا بذار

چرا حرف دربیارن؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

از من میشنوی کلا هیچی از غذا و عکسش نذار ، هستن کسانی که نون ندارن بخورن ، کسانی که سر گرسنه رو بالش میذارن ، عکس غذای شما رو ببینن و دلشون بخواد و نداشته باشن و آه بکشن ، اون آه برای آدم مساوی نیستی و زوالِ

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
اگه عکس شیرینی و اینا باشه چی؟

مثلا یه وقتایی اشکال نداره ها ولی همیشه باشه مطمین باش میگن. بعضی چیزای خاص بذار به نظرم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری