2777
2789
عنوان

تبریک بگین بمممم دیگه😌😌😌

544 بازدید | 43 پست

سلاملکم.نصفه شبه ولی خوب چون تولدمه گفتم همتون در جریان باشین و تا صب صبر نکردم

❤️❤️❤️

تولدم مبارک :)))💃🏻💃🏻💃🏻هعی تو روحت کرونا که ی کافه ام نمیشه رفت حالا این هیچی نمیشه ی کادو گرفت ..هعی

ولی جای خیلی ی شخص او زندگیم حس میشه ک دوسش دارم و اشتباه از من بوده❣️

همچنین خیلی نگران پایان نامم دوس دارم ی تغییری کنه!

میشه این دو تازو ب عنوان هدیه😀😀دعا کنید برام اتفاق بی اقته خیلی زود🥰🥰🤩🤩 

تولد همه ی اردی بهشتیا پیشاپیش و پساپس !!مبارک😄😄

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

مبارک ❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبااارک😚😚😚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
😍مچکرممم❤️

بیا اینم کیک تولدت همینو دارم فقط😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خواهر شوخر عزیزم زادروزت مبارک 

خداروشکر کع تو رو سر رام قرار داد امیر جونم نصیبم شد 😂😂😂

ایشالا بهترینا برات رقم بخورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تولدت مبارک باشه😍به هر چی میخوای برسی تولد اونی که دوسش دارمم امروزه😍😃

چون تولد دوس داشتنیا امروزه اصن😄😄شوخی میکنم تولد ایشونم میارک ایشالا خوشبخت شین❤️❤️❤️❤️مرسی مهربون

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

تولدت‌مبارک،تولد مامانم هم هست!

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
عزیزممممم❤️❤️❤️🤗🤗مرسی مهربوووون

😘😘😘😘بهترینارو برات آرزو میکنم