2777
2789

امشب اخبار گفت از ۹۲هزار مبتلا تو ایران ۷۲هزار تاشون بهبود کامل دارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منکه میخوام برم شیراز,خسته شدم هشت ماهه خانوادمو ندیدم اینجا غریبم پسرده سالم اینقدر امروز گریه کرد جیگرم کباب شد

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمممم

انشالله زودی تموم میشه ...شماهم پیش همسری خوشبخت وشاد زندگی میکنی...خوشبخت بشین ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ممنون از امیدواریت گلم...شوهرم ک همش موج منفی میگه نههه نمیره

می ره...حتما می ره....من مطمئنم یه روز تاپیک میزنی میگی بچه ها عروسیمه ...😍😍😍

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خداکنه مرسی ازت😍😍😍

غصه نخوریا ...امیدت به خدا باشه ..مطمئن باش همه چی اوکی میشع

اوهوم انقد غصه خوردم از فروردین ک عروسیم کنسل شدش

نه دیونه ...یه روز به این روزا میخندی که چرا غصه خوردی ...خدا بزرگه ...شاد باش ...رقص تمرین کن ...برنامه بچین ...

عاره😍😍😍

موفق ومانا باشی دوست جونی