2777
2789
عنوان

يزدياي عزيز

1627 بازدید | 18 پست

سلام لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد

براي خريد مبل و تخت خواب و ....كلا سرويس چوب

جاي خاصي هست تو يزد ك برم ؟مبل فروشياش كجا هستن؟

به نظرتون وقتمو بزارم براي يزد يا برم اصفهان(رهنون) يا تو اين شرايط برم تهران خريد سرويس چوب كنم براي جهيزيه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يزد؟لطف ميكنيد ادرس بفرستين

اره یزد رو میگم

خیلی دقیق آدرسارو بلد نیستم کلی بهت میگم

مثلا بلوار جمهوری پره مبلمان سرویس خوابه و خیلی هم شیکن 

مبلمان کسری خیابان سلمان فارسی

تولیدی مبلمان ساج فکر میکنم بلوار استقلال باشه تو گوگل مپ بزنید میاره براتون

توی خیابون کاشانی هم هست ک آدرس دقیقشو نمیدونم 

مبلمان و سرویس خواب آیتک امامشهر 

بازار مبل یزد کلا بلوار جمهوریه مغازه ها زیادن و تنوع هم بالاس

❤️🌱
اره یزد رو میگم خیلی دقیق آدرسارو بلد نیستم کلی بهت میگم مثلا بلوار جمهوری پره مبلمان سرویس خوابه ...

خيلي ممنون از وقتي ك برام گذاشتي

به نظرتون يزد براي خريد مبل خوبه يا برم اصفهان يا تهران؟

خيلي ممنون از وقتي ك برام گذاشتي به نظرتون يزد براي خريد مبل خوبه يا برم اصفهان يا تهران؟

تهران که عالیه اگه بتونین برین 

اصفهان رو نمیدونم

یزد هم کیفیتا خوبه

بستگی داره کدوم شهر هم هستینا😅 اگه یزدی حتما بلوار جمهوری رو برو نگاه کن شاید پسندیدی

❤️🌱
تهران که عالیه اگه بتونین برین  اصفهان رو نمیدونم یزد هم کیفیتا خوبه بستگی داره کدوم شهر هم ...

نه خودم اهوازيم

به خاطره شغل همسرم  ساكن يزد قراره بشيم خدابخواد

درمورد یزد اطلاعاتی داری؟ تا حالا زندگی کردی اینجا یا اولین باره میایی؟ من خودمم یزدی نیستم ساکن ی ...

نه هيچ اطلاعااااتي 

صفره صفرم درباره شناخت ب يزد

خيلي ممنون از وقتي ك برام گذاشتي به نظرتون يزد براي خريد مبل خوبه يا برم اصفهان يا تهران؟

سلام گلم به نظرم برو تولیدی های تهران اختلاف قیمت خیلی زیاده اصلا از شهرستان خرید نکن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
نه خودم اهوازيم به خاطره شغل همسرم  ساكن يزد قراره بشيم خدابخواد

ای جان همشهری هستی. حتما برو تولیدی های تهران و کرج. اختلاف قیمت زیاده مادر شوهرم پارسال ی دست مبل کلاسیک تمام چوب از کرج گرفت 5 تومن همون موقع اهواز 11تومن بود 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
نه هيچ اطلاعااااتي  صفره صفرم درباره شناخت ب يزد

منم اون سالی که اومدم صفر صفر بودم 

چند دفه تو شهر گم شدم😂😂😂😂

ولی عادت کردم

یخورده مردمش سردن 

و جاهای تفریحی زیاد نداره

روزای تعطیل بقیه شهرها شلوغ میشه ولی یزد خیلی خلوت و دلگیر میشه

ولی از نظر شغلی و پزشکی و امنیت و آرامش عالیه

❤️🌱
سلام گلم به نظرم برو تولیدی های تهران اختلاف قیمت خیلی زیاده اصلا از شهرستان خرید نکن 

اخه ميدوني عزيزدلم ميترسم اينهمه برم وقت بزارم هتل بگيرم ك اينم هزينه بر هست و هزينه و بدقولي بار بري به كنار

اخرش از نظر هزينه يكي در بياد

اخه ميدوني عزيزدلم ميترسم اينهمه برم وقت بزارم هتل بگيرم ك اينم هزينه بر هست و هزينه و بدقولي بار بر ...

آره اینم درسته. ولی خب اگه کسی رو داشتی تهران خیلی خوب بود. الان که هتل هم نیست واقعا نمیتونی بری تهران. اگه اینترنتی خواستی بخری ی سر به سایت رویال مبل بزن کاراشون با کیفیت و ضمانته