2777
2789
عنوان

کرمانشاهی های عزیز

4979 بازدید | 24 پست

سلام خانومای هم شهری آدرس یا شماره تلفن یه دکتر زنان خوب میخواستم 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
بتوله ابرش پور عااالیه...هیچیو بزرگ جلوه نمیده داروی الکی نمینویسه 

آدرس یا شماره نداری ازش؟ 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس یا شماره نداری ازش؟ 

داشتنش ک دارم ولی دخترم رو پام خوابه بیدار بشه برات میفرستم پارکینگ شهرداریه ..واسه چ مشکلی میخوای بری عزیزم؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
بتوله ابرش پور عااالیه...هیچیو بزرگ جلوه نمیده داروی الکی نمینویسه 

یا خداااا بلا ب دور اون که مشکل روحی روانی داره

شیکم خواهر منو از این سر تا اون سر پاره کرده بود برای سزارینش بینهایتم دستش بده 

تروخدا  معرفیش نکنید وحشتناکه

داشتنش ک دارم ولی دخترم رو پام خوابه بیدار بشه برات میفرستم پارکینگ شهرداریه ..واسه چ مشکلی میخوای ب ...

دوقلو زایی همین چند لحظه پیش تایپک گذاشتم عزیزم برو ببین 

داشتنش ک دارم ولی دخترم رو پام خوابه بیدار بشه برات میفرستم پارکینگ شهرداریه ..واسه چ مشکلی میخوای ب ...

ممنون عزیزم 

یا خداااا بلا ب دور اون که مشکل روحی روانی داره شیکم خواهر منو از این سر تا اون سر پاره کرده بود بر ...

نمیدونم عزیزم منکه طبیعی بودم ولی خب بنظرم خیلی خوب بود دوستمم سزارین کرد گفت اصلا جاش نمونده😐

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
فدات دکتر خودت کی بوده؟؟ی سر ب طراوت فاخریم بزن ببین چی میگه ولی خیلی شلوغه لامصب

پیش همون بودم 

فدات دکتر خودت کی بوده؟؟ی سر ب طراوت فاخریم بزن ببین چی میگه ولی خیلی شلوغه لامصب

ولی فقط دوجلسه رفتم گفت دارو فقط بخور که احتمال بیست درصد دوقلوزایی فقط داره دیگه نرفتم گفتم برم پیش یکی که کارش خیلی خیلی خوب باشخ 

نمیدونم عزیزم منکه طبیعی بودم ولی خب بنظرم خیلی خوب بود دوستمم سزارین کرد گفت اصلا جاش نمونده😐

بستگی به حالش داره 

وقتایی که حالش خوبه اوکیه 🤭🤭

حالا من کرمانشاه نیستم خودم خونه مامانم اینا اونجاس ب همین خاطر نمیشناسم دکتر زنان زیاد ..

بعد دانشگام دیگه نبودم تا الان ک مزدوج شدم 😊😊

ولی خب به هرحال شنیدم 

نانکلی

چوبساز دکترای خوبین

یکی دیگه  هم شنیدم نمیدونم دقیقا اسمش چی بود لیدا ،ویدا 

فامیلیشم یادم رفته 😅😅

چوبسازم تو هواپیما ی سری کنارش بود شمارشم داد خیلی خوش برخورد بود 

شماره مطب تهرانش ،منتهی من چون اینجا دکتر کرم نیا میرم عالیه و مسیرش نزدیکمه پیش ایشون نرفتم 

در کل ایشالا خیر باشه هرجا میرن🌹🌹