2777
2789

باید تمرین کنی و نترسی من ۶بار افتادم ولی الان رانندگیم خیلی خوبه به محض اینکه گواهینامه گرفتم یه ماشین ارزون خریدم و همه جارو نشستم اولاش تنها میترسیدم ولی به ترسم غلبه میکردم ماشین همه جا میبردم تا به مرور یادگرفتم

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صفرِ صفر بودم.با مربی مرد کلاس گرفتم 9 جلسه رفتم گفت دیگه بلدی نمیخواد بیای کلاس 

همون بار اولم قبول شدم. 

مربیم گفت رمز موفقیتم اینه که خوب حرفاشو گوش میدم و چون خیلی آرومم اصلا هول نمیشم. 

باید تمرین کنی و نترسی من ۶بار افتادم ولی الان رانندگیم خیلی خوبه به محض اینکه گواهینامه گرفتم یه ما ...

میدونی خیلی یهویی شد ثبت نامم.دو بارم نشستم پشت فرمون داداشم و همسرم ک گفتن خیلی خوبی برا اولین بار.دیگ نمیدونم پیش مربی چجوری رانندگی کنم😣

میشه اسم برنامه رو بگین

آزمون آیین نامه رانندگی.apk

دو سال پیش گرفتم...ماشین نداریم که داشتیم میروندم اون دوست پسرم انقدر گیر داد هی میگفت میخوای همش من پول همه چیتو بدم برو گواهینامه اتو بگیر مثلا منظورش این بود که شوهرم بشه خرجم کم شه آخرم خیانت کرد رفت الکی من گواهینامه گرفتم فقط😂

من صفرِ صفر بودم.با مربی مرد کلاس گرفتم 9 جلسه رفتم گفت دیگه بلدی نمیخواد بیای کلاس  همون بار ...

من مربی خانوم انتخاب کردم..امیدوارم بتونم تو اولین دوره قبول شم

هرشش بار هزینه پرداخت میکردی؟

هزینه امتحان میدادم دیگه

نمیدونم چقدر بود مال دوسال پیشه

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
میسه یکم از شرایط کلاسا و عملی بگین

ببین باید آروم باشب تمرین کنی اصلا چیز خاصی نداره‌ یه چندتا اصول داره که برای رانندگی کردن باید حتما یاد بگیری رانندگی رو برای قبول شدن نخواه از همین الان یادبگیر که تو این خیابونای شلوغ بشینی چون رانندگی کلاس با رانندگی شهر متفاوته پس حتمااا ترستو بذار کنار و بشین

ببین باید آروم باشب تمرین کنی اصلا چیز خاصی نداره‌ یه چندتا اصول داره که برای رانندگی کردن باید ...

حرفتو قبول دارم نباید قوانینو حفظ کنی باید یادبگیری و تو ذهنت هک کنی