فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 عنوان تنگی نفس در بارداری 2502 بازدید | 20 پست سلام خانوما من هفته ۱۸ بارداری ام و خیلی تنگی نفس دارم به سختی نفس میکشم کسی شرایط منو داشته ؟ باید چکار کنم؟ روزا خیلی سخت میگذره. رفتم دکتر میگه عادی هستش ولی من واقعا دارم اذیت میشم تو رو خدا راهنمایی ام کنید 1399/02/09 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_neda عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 1724 من ك هفته ٣٠ هستم همين مشكل رو دارم حتي بينيم هم كيپهخسته شدم ديگه😭 من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما ونیکان) خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7445 تنگی نفس تو بارداری تا یه حدیش طبیعیه ولی دیگه نه در حد خفه شدن خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 ماه های اخر به مرز خفگی میرسی من سر اولی زیر اکسیژن بودم از ۷ماهگی سر این یکی خدا بخیر کنه 😒
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 من ك هفته ٣٠ هستم همين مشكل رو دارم حتي بينيم هم كيپه خسته شدم ديگه😭 خیلی روانی کننده است حتی خوابیدن هم سخته من از بچگی مشکل نفس کشیدن با بینی دارم
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 ماه های اخر به مرز خفگی میرسی من سر اولی زیر اکسیژن بودم از ۷ماهگی سر این یکی خدا بخیر کنه خدایا من طاقت ندارم.الان با وجود کرونا نمیشه بیمارستانم رفت واقعا شرایط بدیه
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 تنگی نفس تو بارداری تا یه حدیش طبیعیه ولی دیگه نه در حد خفه شدن خب من نمیدونم این تنگی نفسی که دارم عادیه یا نه.
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 خیلی روانی کننده است حتی خوابیدن هم سخته من از بچگی مشکل نفس کشیدن با بینی دارم گل و گیاه بخر همیشه فضای خونه رو خنک نگه دار 😒
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 تنگی نفس تو بارداری تا یه حدیش طبیعیه ولی دیگه نه در حد خفه شدن بخدا من یکی که خفه میشدم ساعت ۴صبح میرفتم درمانگاه برا اکسیژن یا مردم و زنده شدم تا دنیا بیاد 😭😭 😒
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7445 خب من نمیدونم این تنگی نفسی که دارم عادیه یا نه. عزیزم اگه خیلی شدیده ب دکترت بگو دارو درمان داره بهت دارو میدن خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 گل و گیاه بخر همیشه فضای خونه رو خنک نگه دار برام دعا کنید خیلی تنهام. این مریضی اومده استرسم بیشتر شده
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 عزیزم اگه خیلی شدیده ب دکترت بگو دارو درمان داره بهت دارو میدن فعلا که زنگ زدم به دکترم جواب نداده .مطب هم بعصی روزا میاد.رفتم دکتر داخلی درمانگاه نزدیک خونه ام گفت عادیه ولی من کل دیشب رو نخوابیدم
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 برام دعا کنید خیلی تنهام. این مریضی اومده استرسم بیشتر شده من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس رعشه میرم نفسم بالا نمیاد 😔 😒
mami_neda عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 1724 من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس ر ... خيلي سخته ب خدا كي ميخواد تموم بشه دو ماه بيشتره تو استرس هستيم من ك هر چيزي هم ربطش ميدم ب كرونا من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما ونیکان) خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
فری۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 618 من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس ر ... مثل من..منم شبا لرز تنمو میگیره...خدا فقط کمکمون کنه. اولین بارداریمه تجربه ندارم. مادرمم هیچی سردر نمیاره که کمکم کنه.