2777
2789
عنوان

تنگی نفس در بارداری

2502 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من هفته ۱۸ بارداری ام و خیلی تنگی نفس دارم به سختی نفس میکشم کسی شرایط منو داشته ؟ باید چکار کنم؟ روزا خیلی سخت میگذره. رفتم دکتر میگه عادی هستش ولی من واقعا دارم اذیت میشم تو رو خدا راهنمایی ام کنید 

من ك هفته ٣٠ هستم همين مشكل رو دارم حتي بينيم هم كيپه

خسته شدم ديگه😭

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

تنگی نفس تو بارداری تا یه حدیش طبیعیه ولی دیگه نه در حد خفه شدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه های اخر به مرز خفگی میرسی من سر اولی زیر اکسیژن بودم از ۷ماهگی سر این یکی خدا بخیر کنه

خدایا من طاقت ندارم.الان با وجود کرونا نمیشه بیمارستانم رفت واقعا شرایط بدیه

خب من نمیدونم این تنگی نفسی که دارم عادیه یا نه. 

عزیزم اگه خیلی شدیده ب دکترت بگو دارو درمان داره بهت دارو میدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اگه خیلی شدیده ب دکترت بگو دارو درمان داره بهت دارو میدن

فعلا که زنگ زدم به دکترم جواب نداده .مطب هم بعصی روزا میاد.رفتم دکتر داخلی درمانگاه نزدیک خونه ام گفت عادیه ولی من کل دیشب رو نخوابیدم

برام دعا کنید خیلی تنهام. این مریضی اومده استرسم بیشتر شده

من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس رعشه میرم نفسم بالا نمیاد 😔

😒
من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس ر ...

خيلي سخته ب خدا 

كي ميخواد تموم بشه دو ماه بيشتره تو استرس هستيم من ك هر چيزي هم ربطش ميدم ب كرونا

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
من از این کرونا انقد استرس دارم بیچاره بچه تو شکمم دیوونه نشه خوبه دلم برتش کبابه اخه شبا از استرس ر ...

مثل من..منم شبا لرز تنمو میگیره...خدا فقط کمکمون کنه. اولین بارداریمه تجربه ندارم. مادرمم هیچی سردر نمیاره که کمکم کنه.