mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 عنوان بچها تو شیردهی روزه میگیرین🤔 103 بازدید | 21 پست تو دوران شیر دهی روزه بده؟ جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔 1399/02/09 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamangoliiiii عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2115 بستگی دار ه بچت چند وقت باشه بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ارام۷۲ عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 838 بستگی داره به بچه من دوسال شیر دادم فقط یک روز گرفتم چون اصلا غذا نمیخورد واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
mamangoliiiii عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2115 دخترم بیست ماهشه ولی روزه میگیرم 20 ماه خوبه دیگه. منم دخترم 21 ماهشه میگیرم. پارسالم گرفتم روز درمیون بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
lovely_97 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 794 بستگی داره به سن بچت من پارسال هشت ماهه بود نگرفتم اما امسال هجده ماهه است میگیرم درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
ملکه_زندگیم عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 1795 بعضیا توانش رو دارن میگیرن ولی واسه بعضیا ک شیرشون کمه و ضعیفن نیاز نیست بگیرن
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 تو غیرشیردهیشم نمیگیرم😓تو شیردهی که واجبم نیس 💏"You & me 💕make a wonderful "We
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 دوستم بچش یه سالشه میخواد روزه بگیره... جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 تو غیرشیردهیشم نمیگیرم😓 تو شیردهی که واجبم نیس چرا نمیگیری؟ جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 بستگی داره به سن بچت من پارسال هشت ماهه بود نگرفتم اما امسال هجده ماهه است میگیرم بچت اذیتت نمیکنه،؟ جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mamangoliiiii عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2115 دوستم بچش یه سالشه میخواد روزه بگیره... منم پسرم یک سالش بود گرفتم. دخترم ده ماهش بود دو روز میگرفتم یه روز میخوردم. بچه یکساله خوبه دیگه چون غذای اصلیش غذای سفره است نه شیر مادر بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 منم پسرم یک سالش بود گرفتم. دخترم ده ماهش بود دو روز میگرفتم یه روز میخوردم. بچه یکساله خوبه ... راس میگی.پسرت اذیت نشد؟وزنش تغییر نکرد؟ جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
khorshid_a عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 415 باید بگیری ببینی میتونی یانهدر اطرافیان بودن خانمایی که بچشون سه ماهه بوده و روزه گرفته یا بچش 40 روزه بوده و روزه گرفته
lovely_97 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 794 بچت اذیتت نمیکنه،؟ نه چون غذای اصلیش شیر نیست.ولی خیلی شیر میخوره. درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد