2777
2789
عنوان

بچها تو شیردهی روزه میگیرین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 21 پست
راس میگی.پسرت اذیت نشد؟وزنش تغییر نکرد؟

نه چرا اذیت بشه. میگم دیگه بچه یکساله دیگه کاملا غذا میخوره شیرمادر از یکسال به بعد ارزش تغذیه ای نداره واسه بچه. قبل از یکساله که شیرمادر غذای اصلیه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا اذیت بشه. میگم دیگه بچه یکساله دیگه کاملا غذا میخوره شیرمادر از یکسال به بعد ارزش تغذیه ای ند ...

ممنون عزیزم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
نه  چون غذای اصلیش شیر نیست.ولی خیلی شیر میخوره.

چقد خوب ک شیر میخوره

شیر گاو میدی؟پاستوریزه یا کیلویی

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
باید بگیری ببینی میتونی یانه در اطرافیان بودن خانمایی که بچشون سه ماهه بوده و روزه گرفته یا بچش 40 ...

وااااااااای خدا قوت شونو بیشتر کنه آخه آدمی ک تازه زاییده چطور میشه روزه بگیره

چقد خوب ک شیر میخوره شیر گاو میدی؟پاستوریزه یا کیلویی

منظورم این که چون الان غذای اصلیش شیر مادر نیست اذیت نمیکنه وقتی روزه ام و با این حال خیلی شیر میخوره غذا میخوره بعدش شیر میخوره  .بچه مت به شیر گاو حساسیت داره مثل خودمه اذیت میشه.شیر خودمو زیاد میخوره

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
منظورم این که چون الان غذای اصلیش شیر مادر نیست اذیت نمیکنه وقتی روزه ام و با این حال خیلی شیر میخور ...

آها....ممنونم بابت تجربه هایی ک در اختیارمون گذاشتی