2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

88 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چطوری شمابچتونوازپوشک گرفتید

پسرمن ادرارش رومیگه امامدفوعش رووقتی نصفشوکرده میگه هجده ماهشم هست

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز بلد نیس.امادگی مدفوع دیرتر از ادراره.

اخه اگه پوشکش کنم‌ جیششم یادش میره میخام اونم یادبگیره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بازم خیلی خوب راه افتاده  مدفوع رو دیرتر یاد میگیرن

شمابچه دارید

بازم خیلی خوبه ماشاالله بهش،عجله نکن صبوری کن مدفوع دیرتر یاد میگیرن

قربونت عزیزم 

اره عزیزم پارسال از پوشک گرفتم پوستم کنده شد

چقدرطول کشیدکامل یادبگیرع

اخه اگه پوشکش کنم‌ جیششم یادش میره میخام اونم یادبگیره

پوشکش نکن ولی بهرحال باید تمرین کنی باهاش تا یاد بگیره.دکتر پسر من میگفت تا 1ماه حداقل بعد ادرار یاد میگیره مدفوع رو.یه شورت عینکی یا اموزشی بپوش پاش که نزنه بیرون 

من همین یه دونه ام!
پوشکش نکن ولی بهرحال باید تمرین کنی باهاش تا یاد بگیره.دکتر پسر من میگفت تا 1ماه حداقل بعد ادرار یاد ...

براش گرفتم شورت هایی که مخصوص جیشه

شمابچه دارید

بچتون دختره یا پسر؟ 

منم زود شروع کردم ولی دخترم خیلی دیر یادگرفت واقعا سختترین مرحله بود برام 

واینکه اصلا بچتو پوشک نکن داره یادمیگیره یکم دیگه صبوری کن دخترمنم جیششو خبر میکرد ولی برای مدفوع هیچی نمیگفت میرفت یه گوشه اروم وایمیستاد کارشو میکرد من اگه میفهمیدم زود میبردمش دسشویی اگه نه که وقتی کارش تموم میشد میگفت

براش گرفتم شورت هایی که مخصوص جیشه

من خودم اموزشی براش گرفتم عینکی بود و توش لایه حوله ای و نایلون داشت.چنتا گرفتم و مرتب عوض میکردم تا کم کم یاد گرفت تو دسشویی کارشو بکنه

من همین یه دونه ام!