2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 19 پست
مدفوع خوبه رو زمین نمیریزه تو لباسش گیر میکنه کثیف کاریش کمتره میبری دسشویی شلوارشو میشوری  زو ...

اره دقیقا.من همه شلوارهای پسرم مچ پاش بسته اس اصلانمیریزه ولی دوست دارم یادبگیره راحت شلوارک بپوشمش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچتون دختره یا پسر؟  منم زود شروع کردم ولی دخترم خیلی دیر یادگرفت واقعا سختترین مرحله بود برام ...

مال من  پسره  وقتی حس بکنم داره به خوذش فشارمیاره میبرمش ولی نصفش رومیکنه بقیشوبه محض اینکه شلوارش روبپوشم میکنتوشلوار

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من تا زمانی که مسلط بشه ۵ ماه طول کشید😭

خیلی طول کشیده میخام فرشاموبدم بشورن 

خیلی طول کشیده میخام فرشاموبدم بشورن 

پسر شما زودتر یادمیگیره آمادگیش بهتره 

ولی یکم دیگم صبرکن یادبگیره  بعد فرشاتو بده بشورن 

منکه دوبارفرشام دادم قالیشویی

از دستش درمیرفت گاهی وقتا فرشو کثیف میکرد

[QUOTE=134498058]پسر شما زودتر یادمیگیره آمادگیش بهتره  ولی یکم دیگم صبرکن یادبگیره  بعد فرشاتو بده بشورن& ...[/QUOTE

براش لگن مخصوصم گرفتم ولی حواسش پزت شکلک های رولکن میشه کلایادش میره. میخاست چیکارکنه😁😁😁😁