2821
2789
عنوان

شوهرم وسواس شد

225 بازدید | 18 پست

بخاطر کرونا خیلی حساسه منو پسرم ک نمیذاره اصلا بیرون بریم‌گاهی اوقات میبره با ماشین دورمون میده خونه کسی نمیذاره بریم‌کسیم نمیذاره بیاد. همه خریدارو خودش گیخره ۴ ماهه تو خونه این خیلی بیش از حد میترسه و وسواسی شده موندم چیکارش کنم همه مردم زندگی عادیشونو دارن ولی ما دیگ داریم میپوسیم تو خونه ب هیچ عنوان نمیذاره من برم بیرون حتی اگ چیزی ضروری بخام 

هیچکس زندگی عادیشو نداره جز چندتا احمق🎈🙄

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوب میکنه عزیزم باید به همچین شوهری افتخار کنی عزیزم نگران سلامتیته عزیزم ازش ممنون باش گلی نه ناراحت

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

پسر 5ساله من وسواس گرفته دیونه شدم اینقد دستاشو میشوره که کلافه شدم 

کاش فقط اون بود 

1۰بار میره دسشویی خودشو میشوره باز میگه تمیز نشد برم دوباره بشورم 

میگه نون بشور بده بخورم

پسر 5ساله من وسواس گرفته دیونه شدم اینقد دستاشو میشوره که کلافه شدم  کاش فقط اون بود  1۰ ...

الهی عزیزم😍😍😚😂😂🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دستاتون بشوريد اما نه كبيش از اندازه كه خودتون بكشيد 😁

والا زورم نمیرسه 

دیگه به ما اعتماد نداره خیارو میشورم با مایع باز میبره زیر آب میشوره 

دیشب به باباش میگفت لباست خورد به من میخوای منو مریض کنی😑😑😑😑

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز