الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از من به تو نصیحت بچه الان کوچیک چیزای زیاد گرون نخر واجب نیست خیلی چیزا من خریدم پشیمونم کاش پولشو براش طلا می خریدم.فقط چیزهای واجب بخر و ضروری در طول زمان کم کم براش بقیه رو بخر تخت کنار مادر عزیزم فقط برا کوچیک بودنش خوبه نخر اگه میخای هزینه کنی تخت بخر یه دفعه روروئک و کریر نخر واجب نیست لباس زیاد نخر.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
آره منم نظرم همینه فقط وسایل واجب و ضروری رو بخرم یعنی تخت کنار مادر خوب نیست؟ من میگم تا بچ ...
عزیزم برای اینکه من خودم رو زمین میخابم و تشک خودمو پسرم و کنار هم میاندازیم رو زمین برا همین میگم فایده نداره ولی بچه زود بزرگ میشه تخت بهتره چون میخای هزینه کنی میگم.روروئک که کلا تو کشورهای اروپایی ممنوعه استفاده ازش ضرر داره برا بچه و کریر هم سنگینه و بچه من هم تو اون نخوابید فقط پول الکی دادم.حالا ممکنه بچه شما بخوابه نمیدونم اونو دیگه.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.