2777
2789
عنوان

سقط جنین

94 بازدید | 19 پست

چهارشنبه پیش سقط کردم درد داشتم  تیکه دفع کردم دردم کمتر شد و خونریزیم هم کم بود ...تا شنبه خوب بودم از شنبه هم درد شدید دارم هم خونریزیم لخته ای شده..کسی تجربه یا اطلاع درستی داره راهنمایی کنه؟؟.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام کورتاژ بشم خیلی میترسم ...7هفته ام بود بقایا میمونه ؟خونریزیم خیلی سپیده...

خونریزی نشانه بقایا هست الکی خوذت رو زجر نده برو یه سونو تو هر بیمارستان میخوای بده که همونجا هم کورتاژ کنن 

کورتاژ خیلی خوبه من دوبار کورتاژ. شدم نه دردی میفهمی نه بخیه ای نه چیزی از فرداشم بلند میشی عمل جراحی نیست که بترسی

حتما بقایا داری عزیزم احتمالا لازم بشه بری کورتاژ منم اینجوری شدم

عزیزم نمی‌خوام کورتاژ بشم خیلی میترسم...خونریزیم خیلی شدیده و درد دارم..بقایا بمونه درد داره؟

گلم خاهر منم تو پنج ماهگی سقط کرد چون بچش مشکل داشت ۵ سانت مونده بود گفتن باید کورتاز کنی اما انجام نداد رفت پیش ی عطاری ی عالمه داره بهش داده بود هی میخورد و پیاده روی کرد بعد ۳ شب دفع شد امروزم رفت سونو گفت دفع شده خداروشکر 

گلم خاهر منم تو پنج ماهگی سقط کرد چون بچش مشکل داشت ۵ سانت مونده بود گفتن باید کورتاز کنی اما انجام ...

من 7هفته بودم دکتر گفت کورتاژ نمی‌خواد بشی با دارو میشه الآنم خیلی درد دارم نمیتونم دکتر برم..