2777
2789
عنوان

زیباسازی کابینت وخبوبات

115 بازدید | 3 پست

سلام به خانم های سایت 

به نظرتون با کابیت کمدحجم چیکارکنم خبوبات هام خوشگل چیده بشن چون اسپزخونم کابیت ها کامل رو به مهمانه سختمه بازش کنم 

نظرتون رو بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم سه طرف کابینت آشپزخونه رو حذف کردم فقط یک کابینت گذاشتم 8 در 

کل وسایلم رو توش جا دادم اولا ظرف حبوبات شیشه ای مکعب خریدم چون کنار هم جفت میشن سایزهای متفاوت کوچیک بزرگ متوسط مثلا بزرگ مال نخود هست کوچیک مال سبزی کاکوتی  متوسط لپه حالا بزرگ رو که گذاشتم کنارش متوسط میزارم روشم کوچیک همطراز میشن در ظرفهامم بنفش و صورتی هست 

یک سری  نظم دهند از دیجی کالا خریدم همه صورتی و بنفش

مثلا برای یه سری پیش دستی بشقاب دم دستی و قاشق چنگال اضام این بود

اینم تقسیم کننده کشو بود عالیییییییییی

اینها هم عالی بودن زیرش روش توش یه سری دیس و ... می چینم

اینم لبه کابینت وصل میشه برای چیزای دم دستی می تونه فنجان یا کاسه کوچیک یا دستگیره و... باشه

اینم رنده و کاسه آبگوشت خوری و پیش دستی پنیر خوری توشه

خلاصه دیجی کالا خیلی چیزها داره همه رو یک رنگ بخر خواستم عکس کابینتم رو بزارم نمیشه متاسفانه ولی اینقد منظم شده که دلم نمیاد درشو ببندم  قبلش روم نمی شد درشو باز کنم البته دیجی کالا قیمتاش کمی بالاهست ولی همه چیزو یه جا داره فقط به اندازه ها توجه کن