2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانه

260 بازدید | 22 پست

یه سوال..؟؟ اونایی که متاهل هستین الان چند سال از زندگیتون میگذره وچقدر نسبت به اون اوایل (مثلا نامزدی و قبلش) که روابطتون عاشقانه و عاطفی بود چقدر تغییر کرده؟ مخصوصا بعد از بچه آوردن ؟؟چقدر حمایت عاطفی و صمیمیت کلامی و ج ن س ی دارین و آیا دعواها و دلخوریها یا مشکلات زندگی و اعصاب خردیهاش. یا کلا روزمرگی روش اثر داشته و چطور مدیریتش کردین؟؟؟

اومدم فقط بخونم 

منم

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اعصاب خوردی و مشکلات همیشه هست فقط مقدارش کمه یا زیاده یا کمه مشکلات ولث همیشه هست

۴/۵ سال

بهتر شده هرچی گذشته

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

سلام من ۶ ساله ازدواج کردم و الان باردارم .جوری شدیم که ی روزم تحمل دوری همو نداریم .اول ازدواجم بر اساس منطق بود ولی الان عاشقانس 

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

منو همسرم 6ساله تقریبا ک باهمیم کلا دوستی و نامزدی و اینا

من ک روز ب روز بیشتر عاشقش میشم اینوجدی میگم

یعنی باهردعوا و دلخوری وقهر کمترم میشه ها ولی شیرینی اشتی ببعدقهربیشتش میکنه

همسرمم دارع کم کم فهمیده تر میشه و بیشتردرکم میکنه

ب زندگیمون بیشتر اهمیت میده

😌😌😌

من نسبت به دوران نامزدي هيجاناتم كمتر شده ولي عشقم به همسرم عميقتر شده 

بچه زن و شوهر رو از لحاظ فيزيكي از هم دور ميكنه ولي از لحاظ روحي و رواني بهم نزديكشون ميكنه

اين نظر من 🙂 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

سالام عزیزم  ،   ما   اوایل زندگیموش   خیلی بااهم خوب بودیم   روابط  ج ن س ی مونم   خوب بود و زیاد      بعد که بچه دارشدیم  چون   دوتا بچه  با فاصله  کم   داشتیم  دیگه  یکم  رابطمون سرد تر شد   ولی الان خدارو شکر   زندگیمون عالیه   همه چی خوبه 

من ۷ساله ازدواج کردم،تا ۵سال اول فقط باید تحمل کنن دوطرف،چون خیلی اخلاقای برعکس هم وجود داره،بعد اون کم کم آدم کنار میاد با اخلاقا و رفتارای طرف مقابلش و کارایی که قبلاً میکرد شاید واسش خنده دار هم باشه

اما تا یک سال بعد بچه دار شدن امکان داره خیلی مشکلات پیش بیاد مثلا یکیش شب بیداری های بچه که امکان داره کلی دعوا بوجود بیاره

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
منو همسرم 6ساله تقریبا ک باهمیم کلا دوستی و نامزدی و اینا من ک روز ب روز بیشتر عاشقش میشم اینوجدی م ...

آخه تو دعوا حرفایی زده میشه که من از یادم نمیره (من خودم را میگم) توی دعوا خیلی وقتا کارمون به کتک و کتک کاری هم رسیده) کم کم اینا روی 7 سال رابطم اثر گذاشته ومثل قبل نمیشم

و  اینم بگم  اوایل   با اینکه رابطه هامون خیلی خوب  بود  ولی دعواها مونم  زیاد بود   ولی الان به ندرت پیش میاد  دعوا کنیم    روز به روز  عشقمون  بیشتر میشه   و  با هم   احساس  خوشبختی داریم   و  نزدیک  ۹ ساله  از  نامزدی  و ازدواجمون