2777
2789

تو یه تاپیکی دیدم همه فک کردن شوهره سیگار میکشیده هیچی نمیگفتن تازنه گفت سیگار میکشم همه شروع کردن به  توهین کردن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ضرر به بدن بزنه حرامه،زن و مرد هم‌نداره

اما در عرف جالب نیست سیگار کشیدن زن

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

واقعا....بعدش میگن‌ما تبعیض نمیذاریم....شما  ر ی د ی ن

مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگ‌کاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا

چون زن مظهر لطافته و شانش بالاتر ازین حرفاست وگرن برا هردو بده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟