بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگکاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا
چون زن مظهر لطافته و شانش بالاتر ازین حرفاست وگرن برا هردو بده
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟