2777
2789

چی فکرکردین درباره خدا هر ذره ای کارخیر وکار بد که انجام میدیم همش محاسبه میشه بعضیامیگن نمازت قبول نیست پس روزه هم نگیر هرچی جای خودشو داره یعنی ماهاهمه نمازمون قبوله که روزه میگیریم؟ولی کسی که روزه میگیره ۴ دقیقه نمازخوندن چیه براش؟نمیفهممش

خیلی بد جواب میدین من فقط دارم سوال میکنم ازتون

ببین عزیزم حتما روزه ش قبول میشه. ولی نماز خواندن یه سری اهداف و نتایجی  داره که روزه گرفتن اونا رو نداره. همینکه باید هر روز روزی سه بار یه کار تکراری رو انجام داد این خودش یه سری نتایجی به دنبال داره. به نظر من سلسله سخنرانی حاج آقا پناهیان در مورد نماز به اسم «چگونه یک نماز خوب بخوانیم» رو گوش کن. یه چیزایی در مورد نماز یاد میگیری که تا حالا هیچ جا نشنیدی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درسته.نماز چون ستون دینه.بدون اون روزه گرفتن فایده نداره.لازمه ی روزه نمازه.خب اگه روزه رو بخاطر خدا دارین میگیرین باید نمازم بخونین چون دستور کسیه ک دوسش دارین  

خود دانید ازماگفتن بود.نمیتونم بگم روزه نگیرین ولی سعی کنین نمازهم بخونین تنبلی رو بذارین کنار.اگه مایل هستین حدیث معراج از حضرت محمد(ص)گوش بدین

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

خانما یه ذره مراعات هم دیگه رو بکنیم 

خوشگل من اون شخص یا خودتون هستین یا دیگری 

حیف نیست آرامش نمار خوندن رو از دست بدیم؟ فدای تو بشم این خمه در طول روز با اینو اون صحبت می کنیم یه نیم ساعت هم با کسی که عاشقانه به حرفات گوش میده صحبت کن اون پایه ثابت حرفا و نجواهامونه 

منم سر نمازات دعا کن 🙏🙏🙏🙏

بعضیا طوری جواب میدن که به آدم توهین میشه

یه بنده خدایی نماز نمی‌خواند از اقوام، مادر شوهر من چندجا نشست گفت الان مرده آدم خوبی هم بود الان میبینم کسی درباره نماز نخواندن کسی صحبت می‌کنه ناراحت میشم خیلیم به مادر شوهرم میگفتن به خودش ربط داره شاید میخونه تو نمی‌بینی ببخشید اگه ناراحت شدی یاد اون موضوع افتادم

مثل اين مي مونه كه بگن حالًا كه غيبت مي كني دزدي هم بكن خوب روزه گرفتن و نماز خوندن با هم خيلي خوبه ولي حالًا چون يكيش رو انجام نمي دي دليل نميشه هر دو رو انجام ندي من هم قبلا روزه مي گرفتم ولي نماز رو يكي در ميون مي خوندم از خدا خواهش كردم كمكم  كنه امسال بتونم نمازم رو سر وقت بخونم و خيلي خداروشاكرم كه بالاخره من رو لايق دونست

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.