2777
2789
بعضیا طوری جواب میدن که به آدم توهین میشه

فکر نکنید چون نماز نمیخونه این شخص پس روزه گرفتن حرامه

اما شرط قبولی اعمال اونطور که در دین وارد شده قبول شدن نماز هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اصلا آرامش خاصی میگیرم ولی از تنبلیمه پشت گوش میندازم....کتابی ک معرفی کردیو حتما میخونم مرسی

منم مثل توبودم ولی شوهرم وادارم کرد نمازمو سروقت بخونم بعضی وقتا حتی اگه پای گازم مجبورم میکنه گازو خاموش کنم نماز بخونم بعد برگردم کارامو انجام بدم

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
خیلی بد جواب میدین من فقط دارم سوال میکنم ازتون

سوال منم بود شوهرم گفت خدا مهربون تر از این حرفاس مگه میشه گشنگی و تشنگی تورو ببینه روزه توقبول نکنه

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

قضاوت این کار خداست چون حقشم حق خداست پسسسسس....

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
وای منم همینطور آخه چرا فکر کنم گناهم زیاد میشه مثلا غیبت و ....

من که غیبت میکنم تا دور عذاب وجدان دارم ولی نه موثر نیست خیلیا نماز میخونن مرتب ولی غیبتم میکنم🙄

من از جنگ با زندگی خسته ام جهانم جهانی مجازی شده
منم مثل توبودم ولی شوهرم وادارم کرد نمازمو سروقت بخونم بعضی وقتا حتی اگه پای گازم مجبورم میکنه گازو ...

خوش ب حالت شوهر من که تا شغلشو عوض کرده کلا نماز و روزه رو تعطیل کرده

من از جنگ با زندگی خسته ام جهانم جهانی مجازی شده

بنظرم چون ماه رمضون حس و حال خاصی داره, واینکه تو بخوری بقیه نخورن ضایعست,  ودیگه اینکه بجای یک روز روزه نگرفتن باید60روز بگیری, درحالیکه قضای نماز آسونتره. 

تو سر نژادپرستابجای مغز, عن گذاشتن 💩

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم