2777
2789
اره بچه اوله خوبم خداروشکر هفته ۶ حالم بد بود ولی بعد از اون دیگ تهوع ندارم و کلا حالم خوبه فقط ...

من از همون اوایل تهوع دارم و بوهای بد به دماغممیخوره و حالم بهم میخوره.بد غذا شدم.اصلا نمیتونم غذا بپزم.کلا حالم روبراه نیس ولی فکر اینکه اینا نشونه سلامتی نی نی هس آروم میشم

من بچه دوممه اولی پسر بود و سر پسرم اصلا اینجوری نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوممه ویار شدید دارم خیلی بالامیترم والان تواستراحت مطلقم جفتم خیلی پایینه تو غربالگری دیروزبهم ...

بچه اولتون چیه؟اینیکی رو حدس نزدن تو غربالگری؟نگران جفت پایین نباش با استراحت و به مرور زمان میره بالا

من از همون اوایل تهوع دارم و بوهای بد به دماغممیخوره و حالم بهم میخوره.بد غذا شدم.اصلا نمیتونم غذا ب ...

+ثل منی من الان نمیتونم هیچ نوع گوشتیروبخورم بدم میاد اگه برم خونه پدرشوهرم مرغ پخته باشن تا وقتی برمیگردم مردم از ویار بچه اولمم پسربود سرش اینجوری نبودم این فینگیلی معلون نیست چیه

بچه محل امام رضام😎..
من از همون اوایل تهوع دارم و بوهای بد به دماغممیخوره و حالم بهم میخوره.بد غذا شدم.اصلا نمیتونم غذا ب ...

وای منم ب بو خیییلی حساس شدم ولی سعی میکنم در معرض بو نباشم تمبل هم شدم و اصلا حوصله اشپزی کردن ندارم دوس دارم فقط دراز بکشم دستپختمم بد شده غذایی ک خودم میپزم خیلی دوس ندارم بخورم 😅 ولی کلا حال جسمی خودم خوبه تهوع و سر درد و اینا فعلا ک ندارم 

خدا حفظ کنه پسرتو عزیزم. سونو قلب رفتی ضربان جنین چند بود؟

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
بچه اولتون چیه؟اینیکی رو حدس نزدن تو غربالگری؟نگران جفت پایین نباش با استراحت و به مرور زمان میره با ...

پسره اولی الان 6سالشه امثال باید بره مهداینو توغربالگری گفتن 10درصدشایدپسرباشه ولی بازم معلوم نیست... آره دکترگفت باید استراحت بکنی ولی شاید2ماه طول بکشه بره بالا

بچه محل امام رضام😎..
من 12هفتهو دوروز هستم به نظرمن یک گروه تو واتساپ یاتل بزنیم

من گروه دارم اگه میخاین بیاین ببرمتون تلگرام

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
پسره اولی الان 6سالشه امثال باید بره مهداینو توغربالگری گفتن 10درصدشایدپسرباشه ولی بازم معلوم نیست.. ...

دقیقا پسر منم تو شش سال هست و مهر شش سالش تموم میشه

شما سر پسرتونم اینجوری بودین؟

منم هفته هجدهمم 

بعد هفته ۱۱هرچی می‌خوردم بالا میاوردم البته فقط یکی دو هفته اونجوری شدم قبلش هیچ مشکلی نداشتم 

الآنم بهتر شدم 

فقط خیلی گشتم میشه و اشتها هم ندارم 😫 

سن یاشا گوی من اولوم...