گوشی من خیلی زود شارژ تموم میکنه با اینکه نو هست!!! شاید استفاده ام ازش در کل دو ساعت در شبانه روز باشه اما نهایتا بیشتر از یکی دو روز دووم نداره شارژ گوشیم....مال شما هم اینطوره؟
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال من اثر انگشتو خوب میخونه .... شما قدم شمار و اینات فعالن روی نوار وضعیت گوشیت و هر لحظه نشون میده؟ مال من فعاله و همینطور برنامه اذان دانلود کردم روی گوشیم میتونه از این دو تا باشه؟ البته اولین برنامه که فابریک خود گوشی هست ....
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!