2777
2789

بپرس جانم درخدمتم

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
ميخواستم بدونم وقتي يه كتابي چاپ ميشه براي فروشش خود نويسنده بايد خريدار پيدا كنه يا اينكه اينكار با ...

کتاب رو چاپ میکنی

اینکه چه تعداد باشه بازم مربوط به هزینه و اینا میشه

اما برای فروش اون کتاب های ک چاپ شده رو انشارات توزیع میکنه فک کنم

من چند ماه پیش برای خودم ک تحقیق کردم فقط برای هزینه متمرکز شدم اول پولش رو جور کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره انتشاراتی از نویسنده می‌خره و بعد خودش میفروشه در موردی هست انتشاراتی زیر بار نمیره نویسن ...

پس هستن انتشاراتي هايي كه خودشون بخرن و بفروشن؟؟

من نگرانم اگه خودشون فروشنده پيدا نكنن من توان چنين كاري و ندارم

پس هستن انتشاراتي هايي كه خودشون بخرن و بفروشن؟؟ من نگرانم اگه خودشون فروشنده پيدا نكنن من توان چني ...

نگران نباش

ک پیش میاد ک اون انتشارات نتونه کتابت رو بفروشه

مخصوصا اگه کتابت خوب باشه

کاش برای شروع کتاب زیاد چاپ نکنی🙄

نوشتم ميشه بالاتر بخونيد راهنماييم كنيد

خود اون انتشاراتی کتاب رو ازت میخره و خودش میفروشه اما اگه اینکارو نکنه کار جذب مشتری باخودته و تبلیغاتی که برای معرفیش انجام میشه

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
شما چاپ كريد؟

مال من دوتاشون تو مرحله ویراستاریه هنوز 

هزينم شده ٣٥٠٠ هنوز به چاپ نرسيده امروز قرار داد ميبندم

میشه مشخصات ظاهری کتاب تعداد صفحه قطع و در صورت تمایل موضوع کتاب رو بفرمایین .🙏بعد اینکه ۳۵۰۰برا چی ازینه کردین؟ برا ۵۰ جلد....و. در ضمن تبریک میگم که یه خانوم فرهیخته هستید