2777
2789
عنوان

وقت نماز دعای خالصانه از ته قلبتون

139 بازدید | 21 پست

برای تمام حاجتمندا،مریضا،گرفتارا،بی بچه ها....

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نی نی منم دعا کنید سالم تو بغلم بزارند

انشالله عزیزم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

خدایا هرکی هرچی دلش میخواد بهش بده🙏🙏🙏💚🤷‍♂️

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

تازه فهمیدم باردارم خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه به حق این اذان

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

دوستان واسه همتون دعا میکنم و ازتون میخوام با قلب پاکو مهربونتون واسه خواسته‌ی منم دعا کنین

التماس دعا

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
تازه فهمیدم باردارم خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه به حق این اذان

خوش ب سعادتت،واسه اونایی ک بچه ندارن دعاکن.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
دوستان واسه همتون دعا میکنم و ازتون میخوام با قلب پاکو مهربونتون واسه خواسته‌ی منم دعا کنین التماس ...

ان شاءالله ب حق نماز الان  امام زمان،خودش ازخدا برامون بخواد ک حاجت همگیمون برآورده شه

دعا کنین من به آرزوم برسم

ان شاءالله

برای نی نی منم دعا کنید سالم تو بغلم بزارند

الهی آمین ان شاءالله عزیزم