2777
2789

سلام من وقت گرفتم فردا برم دیروز ژیلت زدم چند جلسه رفتید نتیجه داد و برای بکینی خجالت میکشم 😕انقدر ژیلت کشیدم پوست اونجام تیره شده الان خجالت میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره همه تیره س خب بره چی خجالت ؟اونم کارش اینه دیگه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

من زیربغل و صورت ۸جلسه کااامل برطرف شد...

منم بخاطر همین خجالت بیکینی نرفتم...ولی واسه اونا عادیه‌‌‌...روزی ۱۰ مفر میبینن...دوستام رفتن خیلی راضین..

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

من از یکی از آشناهامون که پزشکی میخونه و خودشم قصد داشت بره پرسیدم گفت استادشون گفته که موهای بدن موجب دفع سمومن و از بین بردنشون باعث بیماری هایی میشه ، در ضمن بعد یکی دوسال دوباره باید بری اگه نری موها زخیم ترم میشن 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
من از یکی از آشناهامون که پزشکی میخونه و خودشم قصد داشت بره پرسیدم گفت استادشون گفته که موهای بدن مو ...

والا من راضیم موهای بدنم بره هر چی میخواد بشه بشه

منم برا بیکینی فقط میخوان برم بچه ها اگه از دکترون راضی بودین بهم معرفی میکنید توی تهران 

چند جلسه کلا میشه و هر جلسه چقدر هزینه داره

من تو نت خوندم ۶جلسه وهربار ۱۸۰تومن

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘